mandag den 1. april 2013

Skønne og travle helligdage....

Ja - det var de helligdage, og tiden er fløjet afsted. Det har været super hyggeligt men også lidt hektisk. Jeg elsker jo at være sammen med familien og at være ude og opleve en masse ting, men ærligt så er mit "energi-depot" ikke helt enig med mig i hvor herligt dét er.

NU er jeg træt - og nyder at sidde ved brændeovnen, fusserne oppe, og pc´en på skøddet. Der skal blogges, ordnes billeder og skrives mails. Dejligt.


Og hvad har vi så oplevet her i påsken? Ja - heldig nok så ligger butikken Rosen-lund på vejen til Løkken hvor vi skulle mødes med familien lørdag eftermiddag. Så dér måtte vi lige ind omkring på vejen. Efter 4 timer på arbejde, hvor vi alle løb med 180 km i timen - så syntes jeg selv det var helt fortjent :-) (Det er altså rigtigt at shopping virker afstressende....)


Jeg elsker den butik.... Simpelthen. Ene smukke og smagfulde ting, og masser af charme og hygge. Tanja som har butikken er rigtig sød, og man føler sig altid meget velkommen. 


Butikken har blandt alle de smukke brugskunstting også tøj - og ét af mærkerne er Container
som jeg er helt vild med. Jeg vil hundrede gange hellere betale mere for noget tøj som holder facon, farve og stil - og dét gør Container. Nu er jeg en lækker kjole og en tunika rigere - dejligt. 


Og så er der fine ting til haven...  Hvor skønt er dét lige. Jeg ku´ bruge det hele, ku´ jeg. 
Små fine redskaber, kurve, zink og alt det dér som gør en have til din egen. Lækre ting som samtidig er brugbare og kun gør det sjovere at være i haven. Og når vi nu ikke kan komme rigtigt igang derude... så kan vi da drømme, og samle os alt det vigtige have udstyr. 


Køkkengrej og delikatesser finder du også.... og et stor udvalg af wallstickers. 
Så jow - jeg er ret glad for den butik, og anbefaler den gerne til andre shoppere som jeg :-)


I dag har vi så haft vores hyggelige "påske-morgen-bord".... ja der kunne ikke blive tid til det før!!!
Og se engang de fineste små æggevarmere som jeg kunne pynte med. De kom med posten i sidste uge - og jeg har GLÆDET mig til at de skulle i brug. 


Dem har jeg fået foræret af en skøn pige - Lise, som har bloggen Halager. Hun er umanerlig dygtig til håndarbejde, og jeg ville ønske jeg havde bare en brødkdel af hendes evner. Og hvorfor skulle jeg så lige ha´ dem? Ja "bare fordi" skrev hun i kortet - og jeg blev glad helt ned i maven. Farverne er nøje udvalgt så de passer til vores stel - og hun ramte helt plet. 


Jeg føler mig meget meget heldig må jeg sige... at jeg har lært hende at kende, og at hun synes jeg skulle betænkes med så dejlig en hilsen. Tusind tak Lise..... 
Tænk hvad alle disse "bloggerier" fører med sig af skønne bekendskaber.... jeg syntes det er så dejligt.

Og jow - der er også nyt på have fronten. Det kommer i næste indlæg. Håber du kan vente?

*Fortsat god aften*

16 kommentarer:

 1. Lyder som en dejlig påske - og sikke nogle søde æggevarmere. Dejligt med sådanne søde blogveninder. Butikken kunne sagtens friste mig med både nips og tøj... :)

  Jamen, jeg hænger da på til næste indlæg, selvfølgelig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt at du hænger på.... :-) Det ville jo blive en helt roman hvis jeg skulle fortælle om alle påskens oplevelser i ét indlæg.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Det lyder da til at det har været en rigtig dejlig påskeferie :-) og skønt som solen har skinnet det meste af tiden :o) Sjovt du har kørt forbi Løkken jeg har spist min aftensmad i strandkanten (inde i bilen) ved Rødhus :-)

  Ellers har jeg været til ridestævne, løbet, hygget, set familien og bare nydt at slappe af og gøre lige hvad jeg havde lyst til...

  Nu kalder virkeligheden så igen og op og afsted på job...
  Men sikke nogle dejlige dage :-) at putte i rygsækken.

  Ja og rigtig sjovt hvad det bloggeri fører med sig, jeg startede i september måned og her til juni skal jeg mødes med 3 andre til et lille bloggertræf

  Rigtig hyggelig aften foran brændeovnen :-)
  Mange hilsener Tina/Oddstyle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din skønne hilsen Tina. Du har da også oplevet en masse skønne ting i påskedagene. Ridestævne - dét kan jeg kan godt huske fra mine unge dage. Vi var altid afsted ét eller andet sted i landet, det var utrolig hyggeligt.
   Og rygsækken - du har helt ret. Der er masser af gode ting i den nu.
   Blogtræf lyder også rigtig rigtig hyggeligt. Jeg har ikke selv deltaget i nogen, men ved at det plejer at være utroligt hygsomt. God fornøjelse med det.
   Mange hilsnser fra Susan

   Slet
 3. Skønne påske-shoppedage er ikke at kimse ad. Det ser bestemt ud til at være et skønt sted at ose rundt ;0) Glæder mig til have up-date ;0)

  Knus Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Dorte.
   Ja det er et rigtig dejligt sted. Der er faktisk også en æbleplantage, og i sensommeren kan man plukke sine egne æbler. Det MÅ da være hyggeligt.
   Updaten fra haven følger i morgen....
   God dag fra Susan

   Slet
 4. Det lyder virkelig til at du har råhygget dig i påsken. Og hvilken dejlig blogveninde, som sender de sødeste æggevarmere... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt ret Fru Friis :-)
   Råhygget og en dejlig blogveninde.
   Rigtig dejlig dag til dig.
   Knus Susan

   Slet
 5. Endnu en gang skønne billeder fra dit kamera. Og hvor har I haft travlt :o)
  Vores har været stik modsat. Hjemmehygge og kreatid. Åh hvor jeg trængte :o)

  Tusind tak for dine søde ord. Det er den største glæde for mig, at glæde andre - især en som dig der sætter pris på det :o) Tak for du er som du er <3

  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lise.
   Sikke en dejlig hilsen...
   Du kan lige tro jeg sætter pris på det.... helt utrolig meget. Jeg blev SÅ glad...

   Hjemmehygge og kreatid.... hvor lyder det bare dejligt. Det kan vi vist alle trænge til - dejligt at du gjorde det :-)

   Knus Susan

   Slet
 6. Hej Susan.Sikke da en dejlig butik.Den ligger lidt langt væk fra mig,men den er skrevet på listen til jeg skal til det nordlige.
  Elsker også sådanne butikker,hvor de har alt til haven-boligen og så lidt tøj.......så bliver det ikke bedre.
  Dejligt med gode og gavmilde blogvenner.
  Er spændt på dit næste indlæg.God solskinsdag knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hejsa Jette.
   Ja - det er flere gode butikker her i det nordlige... Måske du skal lave en lille udflugt en dag :-)
   Håber du har tid at komme ud i det gode vejr - for det dufter af forår.
   Knus Susan

   Slet
 7. Skønt at læse Susan om din skønne påske, og hvor er du bare god til det med fotos... Kunne på jeres påskebord genkende " biglassene ", dem er jeg også indehaver af... De er så søde... :0)Påsken blev lidt kort for mig, jeg skulle nemlig arbejde en del af dagene... Men jeg nød en fantastisk 2. påskedag, hele dagen i haven.. Jeg fatter det ikke, der lå sne overalt, men gemalen og jeg blev enige om, nok er nok, nu er det sku forår.... !! Og så fandt vi alligevel lidt hist og pist vi kunne ordne.. Et grim læhegn der blev klippet ned, og pludselig gav lys og luft til forhaven... Lidt hornvioler blev plantet, fliser blev fejet, og fuglekasserne tømt, og gjort klar til fuglenes forårsyngel... Og nu vil jeg så glæde mig over , at 4 fede fridage venter for fødderne af mig... :0) Endnu en gang tak for din dejlige blog, og al den skønne inspiation du ligger ud... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er det dejligt at høre fra dig Heidi.
   Jeg bliver så glad når du fortæller at du finder inspiration i mine indlæg - det er helt sikkert.
   Og ja - man kan altid finde noget at ordne i haven. Uanset om der er sne eller ej :-) Det lyder da som en utrolig flittig da I har haft. Jeg har også kigget på mine fuglekasser - ude fra. For jeg er i tvivl om der allerede er gang i redebygningen... og så vil jeg jo ikke lave uorden ved at rydde op!!
   Og arbejde er jo en træls ting når andre holder fri... Jeg arbejdede også lørdag formiddag, og min mand søndag formiddag. Men ellers var det skønt.....
   Mange forårshilsner fra Susan

   Slet
 8. Det ser ud som et fint sted, der må jeg også forbi engang. I påsken besøgte jeg LoPe og Fransk livsstil. Har skrevet lidt om det på min blog

  http://jettek.typepad.com/parttime_perfectionist/2013/03/p%C3%A5skeudflugt.html

  Jette

  SvarSlet
 9. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.