lørdag den 13. april 2013

Forår, ferie og fine fund

Kan I mærke det? Foråret som er liiiiiiige på trapperne? Det kan jeg nemlig. Duften og følelsen af at alting vågner omkring én.... det er ligesom om at jeg også vågner lidt mere.

Måske tanken om, at jeg har en uges ferie foran mig, også gør sit til den gode følelse. Ferie - dét er nemlig tiltrængt, og jeg glæder mig.


I dag har vi været på tur - ja sådan en "loppe-tur", hvor vi tager rundt til forskellige skønne steder som vi kender, og så liiiige dropper ind hvor vi kommer forbi på vejen. Dét er også sommer for mig :-)


Vi startede med at besøge et, for os, nyt sted. En skøn butik i det gamle missionshus, i den lille by Gedsted, nord for Viborg. Sikke mange skønne ting.... masser af sjæl og masser af gode fund. Jeg have kigget billeder fra butikken på Facebook - og dér forelsket mig i den lille grønne flaske. Men da jeg først var kommet inden for dørene, så kunne jeg jo ikke nøjes :-) Det gamle smedejerns vindue, glaskuglen og et fiiiin lille "omslag" til et notesblok fangede også min opmærksomhed. Ja - så meget at det var i kategorien "må bare eje". Og så ved jeg jo hvor det bærer hen.


Dekorationen på omslaget er super skøn, og med en lille ny skriveblok inden i bliver den så fin. Perfekt til små notater, når jeg ligger og drømmer ude i Orangeriet.... helt perfekt.

Butikken har åbent hver lørdag og efter aftale - og jeg kan bestemt anbefale jer kigge forbi hvis I kommer på de kanter.

 
Den store klare glasflaske så jeg at Susi havde til salg på sin blog "Indretning med farver" - og sjovt nok skulle Susi også forbi butikken i Gedsted idag. Så vi aftalte at mødes dér, og så fik jeg endnu en smuk flaske til mig samling. Heldige mig :-)

Jeg har jo "noget" med de fine gamle glasballoner og flasker - og den smukke måde som lyset kommer igennem dem, og spejler sig. Måske jeg er heldig at finde flere af dem, i løbet af sommeren?


Så kørte vi til den smukke butik Sparregård. Her var foråret virkelig rykket ind i stuerne, og de friske blomster fik alle de smukke ting til at se endnu finere ud. Desværre havde jeg ikke fået kameraet med - for I ville med garanti nyde billederne.

Så i stedet for en masse billeder tog vi lidt af foråret med hjem - friske og duftende blomster.


20 kommentarer:

 1. Fine fund, som du er god til at opstille, så de tager sig ekstra godt ud :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vivi... Men lige i dag er det faktisk min mand der har været igang :-) Ja - han skulle bære alle indkøbene om i haven, og da han kom ind var beskeden "Og de er stillet op så du kan tage billeder til bloggen" :-)
   Herligt
   Fortsat god weekend.
   Hilsen Susan

   Slet
 2. Hvor ser det bare fint ud <3

  Jeg får jo helt vildt lyst til at komme i haven nu, når jeg ser hvor hyggeligt du har pyntet din.

  Skal nok lede efter flotte flasker til dig, så du kan få udvidet din smukke samling.

  Ønsker dig en dejlig ferie <3

  Knus Susi

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susi
   Ja - du kan roligt tage et smut i haven, for foråret er ved at være dér. Tak for at du vil kigge efter flasker til mig - du kommer jo også så mange skønne og spændende steder. Jeg vil æææælske at kunne pryde haven med nogle flere.
   Kan du mon nævne igen hvor det var der var sådan et godt bagagerums marked? Vi er ikke helt enige om hvilke by det var :-)
   Fortsat skøn weekend.
   Hilsner fra Susan

   Slet
 3. wunderschöne blumenbilder!!! alles liebe von angie aus deutschland

  SvarSlet
 4. Sådan et par glasballoner er skønne, et stykke industri produkt med unika skønhed. Har selv en stående på loftet til når jeg skal i gang med at dyrke vin.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det herligt Henrik - dyrke vin :-) Så skal du selv brygge lidt også kan jeg forstå.
   Det glæder jeg mig til at høre mere om.
   Og indtil da - kan du jo bruge den til dekoration.
   God søndag.
   Hilsen Susan

   Slet
 5. Hej Susan

  Jeg holder også også meget af glas i haven om sommeren. Jeg bruger flere af mine gamle vinballoner til automat vanding til sommerblomster. Det kan ikke klare de varmeste dage, men er god som sikkerhed, hvis man har travlt. Måske,skulle jeg lave et indlæg en dag.

  Ha' en dejlig søndag, Anne Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Lækker, lækker notesbog i øvrigt, den gad jeg godt.... ;)

   Slet
  2. Hej Anne Mette.
   Sikke en god ide at bruge dem til vanding - det vil jeg rigtig gerne se :-) Du har ret at det nogen gange er svært at følge med mht vanding i de varme perioder, eller hvis man skal på ferie.
   Notesbogen - ja ikke :-) Jeg gad den også godt :-)
   Fortsat skøn weekend
   Susan

   Slet
 6. Det må være skønherlig at have været på sådan en tur, og med gode gevinster, det er ik så ringe endda... ;0) Du har ret, lyset spejler sig fantastisk i dine flasker.... :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker de ture Heidi..... At komme ud og opleve - og snuse rundt. Det er super hyggeligt, og især dejligt hvis der er gode ting med hjem i bilen.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 7. Sikke herlige fund, du har gjort dig. De ser skønne ud i din opstilling. Dejligt med sådan en energi opladning til en ferie. At de lover lune vinde er da et ekstra pluds, for din ferie, som jeg gætter på skal bruges i orangeriet og haven. Rigtig god ferie.
  K.H. Anette fra Fru Pedersens have

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har helt helt ret Anette...
   Jeg skal i haven OG JEG GLÆDER MIG. Jeg vil glæde mig til at have god tid til at hygge mig med det, og vil glæde mig til at få shinet op derude. Nu må det gerne snart også LIGNE forår i haven.
   Nyd søndagen.
   Hilsen Susan

   Slet
 8. Hvor er det nogle gode fund du har lavet Susan. Vinduet r lige sådan et jeg mangler.
  Vi har ikke så mange af den slags loppesteder her på Sjælland, så når engang jeg kommer til det Jyske, må jeg have trailer med.
  Er det en dobbelt stedmoder den med den krøllede kant ? Hvor er den smuk.
  Kh Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda
   Ja- det er rigtig fin stedmoderen. Kanterne har de sødeste små krøller, og ja de ligger vist også dobbelt. Jeg kunne ikke stå for dem. Nu skal de lige ha sig en ordenlig potte, og så havde jeg tænkt at de skulle flankerer krukkerne med tulipaner.
   De havde et vindue mere - som det jeg fik. Men jeg kan godt se der er lidt langt for dig.
   Mange hilsner og forsat god søndag.
   Susan

   Slet
 9. Ja, du kan tro at jeg også kan mærke foråret! Har været ude hele dagen i dag. Hvor er det smukke, stemningsfulde billeder du viser. - Som sædvanlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha´ Nana... Det er dejligt at du kan li´ det :-)
   Jeg har også været ude det meste af dagen, og kan nu mærke at jeg glemte min ansigtsolcreme i morges!!! Den må jeg huske imorgen.
   Mange hilser Susan

   Slet
 10. Hej Susan.Dejlige loppefund.Kan godt forstå at du måtte eje den smukke glasflaske,og det lille vindue er da også rigtig fint.
  Skønt med en ugers ferie......håber vejret er med dig.Vi er igang med en ny pergola,så det er jeg rigtig spændt på.Rigtig god aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Jette - jeg håber også at vejret arter sig pænt :-)
   Jeg glæder mig til at kigge forbi din blog... og se projektet. Det lyder spændende. Dejligt når man er igang, og man kan se arbejdet skrider frem.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.