tirsdag den 30. april 2013

Billedhilsen

Jeg er ikke fraværende - bare mere nærværende andre steder :-)
Men jeg vil gerne vise jer et par billeder fra i søndags.... Billeder af min dejlige have og mit fristed.Jeg glæder mig til næste weekend... så skal jeg tænke på mig selv igen, og mine drømme kan igen få frit løb. Lørdag skal i nemlig tidlig op, og til årets første bagagerums-marked i Viborg, og søndag er der plantemarked på Hald Hovedgård. Det bliver SÅ skønt, og jeg glæder mig til slentre afsted imellem alle boderne, hånd i hånd med min søde mand. Det skal nok blive en dejlig weekend. 


Anemonerne her er fra haven - købt på marked sidste år. Måske vi også skal en tur i skoven med den gamle hund - til årets "anemone-fotografering"?

*Vi ses*

7 kommentarer:

 1. Hej Susan.Jeg tror vi alle har rigtig travlt i vores haver med at indhente alt det vi er bagud med efter den lange vinter.Jeg viser også hvide anemoner i mit nye indlæg....de er bare så smukke.Jeg skal også til plantemarked i i Lyngby på søndag,og ved at der kommer en del havebloggere.Det bliver rigtig hyggeligt at få hilst på dem alle.Også rigtig god tur til dig knus Jette

  SvarSlet
 2. Dine tulipaner ser dejlig lækre og sprøde ud, kan næsten høre at de knitrer :-) Rigtig god tur i weekenden, det lyder hyggeligt, det hele.
  Knus Anette

  SvarSlet
 3. Ser dejligt og lækkert ud. Skidt med at du er fraværende fra bloggen, så længe du er nærværende mere vigtige steder :-))

  SvarSlet
 4. Det ser rigtigt dejligt ud. Ja, det er svært at nå det hele lige nu, det gør jeg heller ikke :) Tak, du ved hvorfor og der er også et indlæg der, der er løbet fra mig, men det kommer! Kh Anne Mette

  SvarSlet
 5. Det ser skønt ud i din have. Vi kan jo ikke være nærværende hele tiden på bloggen, der er også andre ting i livet. Tror også jeg skal en tur i skoven med min hund og kameraet, så jeg kan forevige de skønne anemoner.

  SvarSlet
 6. Hvor ser det hyggeligt og "fristedsagtig" ud
  Dejligt at foråret nu er på vej så vi kan nyde vores haver
  Kh Anja

  SvarSlet
 7. Hej Susan, ja hvem gider da sidde og bruge unødig tid her ved pceren, når nu foråret endelig er her.Vi har ventet så længe på det forår ;0) ... Fantastisk vejr i dag... Nu vil jeg lige blive færdig med at gøre rent, og så vil jeg ud og nyde resterne af 1. maj i haven.. :0) Go loppemarkedstur, det lyder smadderhyggeligt.. :0) Kærlig hilsen Heidi

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.