søndag den 28. april 2019

Forårets darling


Det går uendeligt hurtigt derude lige nu - sådan rigtig hurtigt endda. Billederne her er fra påsken, og hvad der er halvnøgne grene på billederne her, har allerede nu fået de fineste små grønne blade.
Men snydes for vores darlig - vores store magnolie i haven, det skal I nu ikke, så derfor vil I i aften finde billeder med 7 dage på bagen.


Jeg har en ting med magnolia - og får altid bløde knæ, og hjertebanken når jeg ser dem rundt på planteskolerne på denne tid. De drager mig for vildt - og jeg drømmer hvert år om bare ét lille bitte træ mere af slagsen. Men uanset hvor meget jeg drømmer, så bliver vores have jo desværre ikke større. Og da træerne jo som bekendt gør - så må vi vist bare holde os til de to vi allerede har.


Træet her er omkring 10 år gammelt. Det var lidt en langsom "starter" og det er først de sidste år at det for alvor har fået fat. Nu kvitterer det vores tålmodighed med masser af store lyserøde blomster hver eneste forår - og der bliver kun flere år for år.


Træet står i hjørnet af haven - i hjørnet ud mod vejen og i læ bag hegnet. Jeg tror den har nydt godt at at få mere luft omkring sig, nu den gamle og voldsomme hæk er væk, og måske det også er godt der er lidt læ for vinden? Det er ihvertfald en flot syn når man kommer kørende på vejen - og jeg smiler hver dag ved synet når jeg kommer hjem.


Hjørnet i haven - lige dér under blomsterne, det er blevet et af ynglingsstederne i haven. Der er sådan nogle gode "kig" rundt i haven, og kigget op langs stierne leder ligesom blikket afsted.


Den smukke blå himmel og de lune dagtemperaturer har kun være godt for træet. Nattefrosten som stadig har sneget sig forbi har været knap så god. Heldigvis er det store træ her en smule senere på det end fx. det lille Magnolietræ vi har i haven, for det er langt fra kønt, og er end ikke blevet fotograferet. Måske vi næste år kan vise hele to smukke magnolietræer fra haven? Jeg håber - og krydser fingre.

*Håber i haft en skøn weekend*

4 kommentarer:

 1. Jeg elsker osse magnolier. Og vores er pisten fra sidste års tørke, og så den dumme nattefrost i foråret. øv. Så jeg har siddet og stornydt dine billeder. Heldigvis er det osse et stort træ, hvor jeg cykler forbi hver dag så det bliver osse nydt.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af en blogadministrator.

   Slet
 2. Åh hvor er det smukt!
  Jeg er totalt forelsket i Magnolia. Det er bare så ærgerligt at de blomstrer så kort.
  Jeg har desværre ikke et i min have. Men jeg nyder naboens meget store træ som står så tæt på skel, at jeg NÆSTEN føler at jeg har mit eget Magnolia i min have ;)

  SvarSlet
 3. Hej,
  Hyggelig blog - Flot træ :O)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.