tirsdag den 17. januar 2017

Smuk, sanselig, spændende og vedkommende.

Efter en aften igår hvor vi arbejdede med at sende billedfiler afsted til forlaget, så har vi idag blot lænet os tilbage i sofaen og nyt et sneak peak på bogens layout. "Cottagehave - Tante Grøns haveunivers" bliver smuk og sanselig - og virkelig spændende og vedkommende.


Vores første kig på det næsten færdige projekt, satte gang i sommerfuglene, og en god fornemmelse har bidt sig fast. En fornemmelse og glæde der krævede et lille glas og en skål :-)


Mange timers fotografering, og mange billeder er kogt ned til cremen - og vi er meget tilfredse med at se billederne i deres opsætning og format.


Give Away
Jeg har sørme ikke glemt at udtrække vinderen af min lille Give Away, men jeg har blot måtte sætte den lidt til side i de sidste dage. Jeg håber det går an, at I skal vente endnu en dag eller to på mig . Måske hvis jeg nu fortæller at der er go chance for endnu en Give Away med én ny havebog som udkommer her i marts måned :-) ?

*SMIL*

10 kommentarer:

 1. WOW..den bog må jeg have <3
  Glæder mig til den udkommer.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 2. Jeg glæder mig helt vildt til at se resultatet, det kan kun blive en fantastisk bog. Jeg har ikke været på bloggene de sidste par måneder og har dermed ikke opdaget nogen give-away, - men jeg holder øje med den næste!! Stort tillykke med jeres skønne projekt. :o)

  SvarSlet
 3. Kære Susan.

  SKÅL:o) Det er fantastisk at se, hvordan hele det store puslespil med de mange brikker af billeder, manuskript og billedtekster langsomt men sikkert bliver lagt på plads, og hele billedet begynder at danne sig.

  Hvad er det I skåler i? Det ser usandsynligt lækkert ud:o)

  Knus

  SvarSlet
 4. 📗📘📙📕📖💚💙💛❤️💛

  SvarSlet
 5. Glæder mig så meget til jeres nye bog. Tante Grøns sidste bog er en fast del af mit udvalg af havebøger og jeg benytter den rigtig meget.
  Spændende hvad den nye byder på.
  Hilsen Heike

  SvarSlet
 6. Spændende at se og læse ;-)

  SvarSlet
 7. Kære Jesper og Susan.
  Det kan kun blive godt med det samarbejde.
  Vi er meget glade for Tante Grøns første bog og glæder os meget til den nye bog. Tanten har jo en fantastisk "pen".
  Kærlig hilsen til Jer alle tre fra John og Eliane

  SvarSlet
 8. Har først for nyligt opdaget din dejlige blog, hvor er det nogle skønne billeder! Jeg vil glæde mig til at se bogen, jeg har haft fornøjelsen af at besøge Tante Grøns have, det er et skønt sted!

  SvarSlet
 9. Det bliver virkeligt spændende at få bogen og kunne nærstudere både tekst og billeder. Glæder mig.

  SvarSlet
 10. Grattis! Härligt! Ska se om jag hittar den boken sen...spännande och jag är säker på att det är massor av underbara bilder i boken!
  Kram från Titti

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.