torsdag den 12. januar 2017

Himmel over haven

Endelig er der lys og himmel over haven... det er intet mindre end fantastisk, og glæden mærkes helt ned i maven. 

Endelig kom dagen hvor vores nabo, Viborg Kirkegård, satte gang i beskæringen af de store træer der er i mange år har taget alt lys fra vi og vore naboers haver. Ja - jeg opdagede det da jeg på min fridag i sidste uge slog øjenene op. For når man oplever huset og haven i de lyse timer, så er forskellen enorm og ses tydelig selv på en grå vinterdag.


Det kan lyde lidt fjollet at man kan glædes sig så meget over at få mere lys, men det er bare vigtigt for både krop og sjæl. Det er vigtigt for alt der lever og gror - og det er ikke kun havens planter, men også vi som bor her.

Jeg glæder mig uendeligt ved tanken om at kunne sidde meget mere ude i vores have i den kommende sommer. Jeg glæder mig til solens varme, til at få mere gang i de "mørke dele" af haven - og en endnu større glæde ved vores hus og have ♥


Træerne skal efter sigende også "spidses til" så de bliver mere kegleformede, og efterfølgende skal den nu synlige og temmelig triste syrenhæk også have en kærlig hånd af gartnerne. Jeg ved det er dygtige folk, og jeg tror det nok skal blive rigtig godt.


Lyset bare VÆLTER ind i stuen .... alt virker lysere, og selv om både støv og skidt nu ses meget bedre, så er det virkelig en fantastisk ting.


Igen kan vi se byens gamle kasserne om aftenen - og vi har også fået kig til stjernerne når natten falder på. Vi har nu fået himmel over haven - og jeg er himmelglad :-)


Jeg vil gerne sige jer TUSIND tak for alle jeres søde hilsner og kommentarer, som
I har skrevet efter jeg i mit sidste indlæg fortalte jer om vores kommende havebog. Bogen hvor min mand og jeg har taget alle billederne - og hvor den kære Tante Grøn har skrevet de kloge ord. 

Jeg glæder mig til snart at fortælle jer lidt mere... det er lige om lidt :-)
Har du deltaget i min Give Away? For så kan du nå det endnu :-) 
Du kan deltage helt til på lørdag, og SÅ finder jeg vinderen af et super flot emaljeskilt fra Ramsign


Klik på billedet ... så kan du deltage :-)

* SMIL TIL HVERDAGEN *

6 kommentarer:

 1. Jeg forstår din glæde - da vi flyttede ind i vores hus blev der plantet 3 rækker grantræer ind mod de eksisterende naboer for at danne skel til vores nye parcelhuskvarter, og de groede og groede og om vinterne kunne solen slet ikke komme op over træerne.... næhh hvor var det skønt da de blev fældet... så jo, jeg forstår dig

  SvarSlet
 2. Hvor dejligt med LYS. Især på denne mørke tid. Havetanker Maria

  SvarSlet
 3. Det må være en helt utrolig forandring at få mere lys ind i haven. Især vinterens skygge kan virke tung og deprimerende.

  SvarSlet
 4. Kender alt for godt din glædes følelse. Vores nabo har lige fællet sine to store hænge birk. Sikke et lys vi får ind nu fra denne side af huset.
  Vi har som du skriver behov for lyset og specielt her i den mørke tid.

  Rigtig god dag
  Charlotte

  SvarSlet
 5. Forstår din glæde over alt det lys der nu kommer ind i både jeres hus og have. Hvor er det dejligt.
  Rigtig god weekend.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt med alt det lys:-)
  Lys gør godt.
  Og stort tillykke med bogen. Den bliver helt sikkert super skøn med smukke billeder og kloge ord. Den vil jeg glæde mig til.
  Kram

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.