lørdag den 14. januar 2017

Endelig sne......

Ihhh hvor har jeg glædet mig... til SNEEN. Og i dag da min arbejdsdag gik mod enden så begyndte den sørme at dale. Ja mit humør det steg med samme fart som snefnuggene susede igennem luften, og da jeg gik ud af døre - ud til weekend, så var smilet stort.


Imens min søde mand lavede frokost kunne jeg lige nå en tur ud i haven - med hue, kamera og hundene selvfølgelig.


Ja hundene er jo nøjagtigt lige så tossede med sneen som jeg er - og selv om jeg dog ikke spurter rundt som tossede som de gør, så bobler det helt inden i. Sne gør mig bare SÅ uendeligt glad... det får mig til at smile, glædes og slappe af... og så får det mig til at drømme. Ja alt det som er så vigtigt - ihvertfald for mig. 


Ja der er noget magisk over det hvide og kolde... det kommer på særlig vis gang i både hundefusser og smilebåndene. Fusserne har ikke frosset trods den kolde sne - de har nemlig løbet sig varme. 


Sarpa fik en go´ gammeldags "vask" af mor-Lukla... men det så nu ikke ud til at ødelægge den gode stemning. Tværtimod :-)


Nu må tiden vise hvor længe vi får lov at beholde den....... Jeg ved godt hvad jeg håber på :-)


Jeg håber på mange dage.....  sådan rigtig mange altså :-) Foråret skal nok komme når det er tid til det. Men med sneen kan vi hygge os ekstra meget derude, og hundene vil kunne have én lang fest.


Fuglene var krøbet i læ da jeg var i haven. Sneen væltede ned i store våde fnug, og jeg kunne se at mange af dem sad og gemte sig i hækken. Selv om de sidder helt stille kan man godt spotte dem, for særligt solsorterne bliver ret store og runde når de puster sig op i deres vinterfrakker.


I vores smukke Orangeri er der også vinterstemning. Med sneen på taget bliver det nærmest som i en hule og enormt hyggeligt. Det havde faktisk været en flot dag til en kop varm kaffe derude - men det nåede vi desværre ikke.


Nu vil jeg prøve at få overblik jer som har deltaget i min Give Away - for en vinder skal jo findes og jeg glæder mig.

SMIL - OG NYD SNEEN SÅ LÆNGE VI HAR DEN

4 kommentarer:

 1. Aiii altså, hvor ser det hele dejligt ud med sådan et drys sne... her er det ikke rigtigt blevet til noget, der er kommet lidt, men er ikke blevet, desværre, jeg kan også rigtig godt li sne...MEGET sne, især nu - hvor jeg er på efterløn og ikke behøver at skal ud i trafikken

  SvarSlet
 2. Smukke billeder fra din sneklædte have - der er noget særligt ved sne. Og haven bliver helt eventyrlig - alt er pænt og nydeligt!

  SvarSlet
 3. Hej,
  Top hyggeligt og skønne hunde du har ... vinteren er skøn også i drivhuset ..lækre billeder du har taget
  God søndag

  SvarSlet
 4. Skønne skønne billeder, her på Fyn skinner solen og sneen er væk igen😊

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.