fredag den 19. februar 2016

Forår i stuen - smil på læben

Selv om der har været dage med dagsfrost, så er der alligevel forår i luften. Fuglene synger og når solen har frit slag fra en blå himmel, så kan man virkelig mærke at den begynder at få magt. Følelsen af den første varme i ansigtet er helt fantastisk. 


Februar går snart på held, og selv om marts før har overrasket os med vildt vintervejr, så tror jeg alligevel at foråret starter tidligt i år. Jeg kan ligesom mærke det... mavefornemmelsen I ved.
Jeg glæder mig til at komme i haven som - ja aldrig nogensinde før, og jeg glæder mig til alle mine ekstra fridage som skal bruges til at nyde det hele og til at få jord under neglene.


Vores stuer er fyldt med tazetter, perlehyacinter og de helt fantastiske vibeæg. Stuen dufter af forår, og jeg bliver glad i maven ved tanken om at snart skal jeg opleve det igen i vores have. Alle løgplanter som jeg år efter år forkøber mig i, får nemlig nyt liv og nye faste pladser i vores have. Og så er det jo egentligt en investering og ikke fråds med alle de løgplanter... ikke sandt ;-)


I dag har vi fejret min svigermors fødseldag, og synet af hendes smukt forårspyntede Orangeri, fik mig virkelig til at drømme om at rykke foråret inden for i vores eget dejlige glashus. Måske i morgen jeg får en lille chance - måske på søndag. En tur på grønttorvet må presses ind..... helt uden diskussion.


*Dejlig weekend alle I søde mennesker*

9 kommentarer:

 1. Så har vi samme mavefornemmelse - så er det garanteret sådan det er!
  Island om vinteren står meget pludseligt højt på mit rejse-ønskeseddel - tusinde tak for de skønne rejsebreve, det har været en udsøgt fornøjelse at følge jeres oplevelser. Desværre er manden min slet ikke til kulde, meeeen nordlys kunne måske godt få ham med på en forlænget weekend i Nordatlanten!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan se vi nu er tre med sådan en mavefornemmelse.... YES... så må det da passe :-)
   Jeg vil gerne anbefale godt langt undertøj af merinould, skibukser og masser sweatre og super varme jakker, huer og halstørklæder... og når man så er i det.. så glemmer man det er koldt.
   KNUS og pøj med at lokke gemalen med på Nordlys tur

   Slet
 2. Jeg melder mig i koret af dem med en mavefornemmelse for tidligt forår :)

  Jeg trænger ekstra voldsomt til forår i år - måske fordi sidste forår var temmelig køligt..og sommeren ligeså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sidste år var køligt... og jeg var totalt fraværende fra alt der ikke hed hundehvalpe og helbred. I år skal være anderledes, og jeg skal særligt tænke på vores have som trænger til kærlighed.
   KNUS og god weekend

   Slet
 3. Jeg tror også på tidlig forår i år, vinteren har været ret mild, så der er jo ikke en "dybfryser" der skal tøs op, før foråret kan tage fat. Åhh hvor jeg glæder mig :-)

  SvarSlet
 4. Åh ja, tidlig forår vil være skønt!
  Sikke dejlige billeder. Herhjemme er huset også fyldt med forårsblomster, der bagefter flytter i haven ;0)
  Ha' en skøn weekend

  SvarSlet
 5. Så fint - og nej det er på ingen måde frådseri, men blomstervitaminer, som ovenikøbet kommer igen. Næh, jeg vil kalde det ren fornuft:0)

  Og ja vi sukker efter forår nu. Jeg har samlet kasser med forårsblomster udenfor på steder, hvor jeg også indefra kan nyde dem...så kan jeg i endnu højere grad og i længere tid have glæde af dem, og forledes var vejret ovenikøbet så dejligt, at jeg kunne sætte mig ud til dem og nyde en kop kaffe. Så ja vi er utålmodige efter grønne tegn, neglejord og haveliv...og jeg tror alene det er tegn på sundhed:0)

  Dejlig weekend fra Katinka

  SvarSlet
 6. Her venter jeg også bare på forår, jeg glæder mig til vi går ind i marts måned... Jeg håber på ok vejr næste weekend, så vil jeg en tur i haven, og bare rumstere lidt rundt, lave de første krampetrækninger derude... :0)

  SvarSlet
 7. Hej Susan, forårs løg er simpelthen et " must have", jeg fråser også i dem indendørs lige nu og når de nu kan genbruges i havens bede er det jo win win. Det pibler også frem i bedene så det er bare skønt.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.