onsdag den 3. februar 2016

Dagens postkort fra Island :-)

Dagens blog-postkort fra Island :-)
Vi har nydt godt at alverdens andre turisters selskab ved nogle af de store seværdigheder, og vi har talt med nogle utroligt søde og spændende lokale mennesker.
Store oplevelser. 


Vi glæder os dog utallige gange over at vi er herre over vores egen tur - og ikke er afhængig af at skulle følges med et busselskab. Vi er vores egen herre - og vi kan blive hængende på de gode steder lige så kort eller lang tid vi har lyst til.


Mange ting har vi oplevet..... og mange smukke og spændende ting har sat sig fast på nethinden. Men endnu engang blev vi beriget med det smukkeste nordlys, og så måtte billeder og blog passe sig selv.
Den søde pige i receptionen på hotellet hentede os - for det nordlys som vi netop havde talt om, viste sig nu på himmelen. Helt fantastisk - endnu en gang.


Dette billede er taget lige op......
Det smukke lys bølgede på himmelen lige over vores hoveder, og endnu engang tabte vi vejret så fantastisk var det.  Det føles næsten som om at det vil regne ned over os - som i et eventyr.


Og nyd lige vores "Nordlys-selfie" :-) Jeg elsker det billede.


I morgen... ENDNU en fantastisk dag venter os. 
Ihhh hvor er jeg bare glad for at have sådan en dejlig ferie :-)

9 kommentarer:

 1. Ooooh, wie schön die Nordlichter ....träum...Mein Mann und ich haben vor kurzem noch eine Reportage über sie gesehen :)
  Schön habt ihr es...
  Ganz lieben Gruß
  Tanja aus dem Hutzelhaus

  SvarSlet
 2. Tusindvis af hjertelige takker for et fantastisk blog postkort, det er en rendyrket fornøjelse at modtage sådan et:-) jeg er altså så begejstret for at se mere af nordlyset, og fossen -så fascinerende, just love it.
  Fortsat rigtig god ferie!

  SvarSlet
 3. Kære begge to.

  Jeg er fuldstændig vild med jeres nordlys-selfie. Det er bare så smukt og hjertegribende. Det ligner allermest noget fra en magisk eventyrverden, og selv stjernene lyser smukt på jer. Smukkere kærestebillede kan jeg næppe forestille mig.

  Det var pragtfuldt med endnu et postkort. Tusind tak for det. Nordlysets chartreusegrønne skær er fuldkomment out of this world...men det er det jo også:o)

  Fortsat rigtig god ferie og tak fordi vi må være med.

  Knus fra blæse-og-regnvejrslandet

  SvarSlet
 4. Wauh!! Sikke nogle fantastiske billeder I får taget, så smukke. Jeg vil også gerne opleve nordlys, håber at blive heldig engang... Jeg vil ønske jer en fortsat skøn skøn ferie deroppe i den fantastiske natur. Tak fordi vi må kigge med. VH Carina

  SvarSlet
 5. Nordlyset var helt spektakulært....jeg fikk veldig lyst til å reise til Island etter din fine reiseskildring!

  SvarSlet
 6. Hvor er det flot at se de mange smukke billeder fra jeres ferie i Island, helt eventyrligt og magisk. Kan slet ikke stå for jeres smukke nordlysbilleder og også snebillederne - man får bare lyst til selv at komme til Island. Tak for postkortene.

  SvarSlet
 7. Waw hvor fantastisk! Nyd det - tak for postkortet.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.