søndag den 31. januar 2016

Det smukkeste jeg nogensinde har oplevet....

Tænk engang..... da der igår aftes var ganske kort tilbage af min fødselsdag, kom én af de andre hotelgæster ind og sagde "Kom og kig - der er nordlys - og det er helt fantastisk".Vi skyndte os i det varme tøj og ud under åben himmel..... og så holdt jeg nærmest op med at trække vejret. Det var så smukt og overvældende at jeg nærmest var ved at gi mig til at tude. Men altså - den slags er ikke smart når det fryser 10 grader, så det måtte få hold igen :-) 


Men følelsen og oplevelsen var så fantastisk at jeg slet ikke kan beskrive det....  én af de følelser som jeg aldrig har mærket før. Det var helt unikt.


Den grønne farve bølgede hen over himmelen i næsten en time, og selv de garvede Islændinge som egentligt mente de havde set nordlys nok kom alligevel ud for at kigge. Jo - det var et ganske specielt show der viste sig.


Himmelen var også fyldt med flere stjerneskud..... og gode ønsker blev sendt afsted mod det grønne flammehav. Hvor heldig kan man mon være :-)Og hvem har egentligt brug for lagkage med lys, eller et stort festfyrværkeri som afslutning på en rund fødselsdag? Ja ikke mig - jeg fik nok universets smukkeste fødselsdags fejring man kunne tænke sig, og jeg fik oplevelsen sammen med ham som jeg holder allermest af :-)


JEG ER VILD MED NORDLYS

23 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt! Sikke en fantastisk afslutning på din runde dag - mageløst! Tillykke med dagen - jeg har ikke kunnet kommentere de andre dage, men nu var muligheden her endelig - sikke en god ide at rejse til vinter-Island og fejre sådan en dag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak
   Ja vi elsker jo vinter og sne. ... det var ligesom oplagte med en tur herop.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Jamen......gisp......jøsses.......gisp.....du gode Gud..............holy beep......SIKKE EN FØDSELSDAGSGAVE AT FÅ <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

  Nøj, hvor ER det smukt. Og helt fantastisk flot fotograferet. Jeg er SÅ glad på jeres vegne. Ja, jeg havde ikke kunnet holde tårene tilbage, om det så havde frosset 100 grader, Susan. Et enestående naturfænomen, som jeg tror, får os til, at føle en ydmyghed af en helt anden verden.

  Tusind tak fordi jeg fik lov, at opleve det gennem jeres fuldstændig unikke billeder. Tror jeg har været ligeså spændt på det nordlys, som jer. Jeg tossede kvindemenneske:o)

  Knus til jer begge og tak for de vidunderlige fotos

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Jytte
   Jeg tænkte også på dig da vi så det :-)
   Det var så fantastisk og jeg ku mærke det helt ned i maven. En oplevelse jeg aldrig glemmer.
   Knus

   Slet
 3. Kære Susan og Jesper.
  Hvor er nordlyset overvældende smukt. Det virker som om I står under det? Tusind tak fordi I deler.
  Jeg har engang været heldig at opleve nordlys. Man glemmer det aldrig.
  Også et hjerteligt tillykke Susan, vi er sikker på, at du har fortjent hvert minut. Det er utroligt smukke billeder I har taget. Billedet fra i går af Jer to.....jeg bliver helt rørt, så megen lykke der kommer til udtryk i det billede.
  Sådan en garnforretning, kunne også få mig til at ønske, at jeg kunne strikke. Hvor er det skønne farver og en lækker kvalitet.
  I ønskes en fortsat god ferie på det smukke Island.
  De kærligste tanker fra John og Eliane.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære mennesker
   Ja vi stod under nordlyset. ..og det bølgede frem og tilbage. Helt magisk og fantastisk.
   Og du har ret. .. vi er lykkelige og nyder vores smukke rejse helt ned i vores maver.
   Knus og hilsner fra Jesper også

   Slet
 4. Hvor er det bare helt fantastisk smukt, og virkelig fine billeder du har taget. Tillykke med fødselsdagen, det lyder som om det har været en virkelig skøn dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en dag helt ud over det sædvanlige. ... aldrig har jeg haft så skøn og magisk en fødselsdag.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 5. Hvor er det MAGELØST-FASCINERENDE-STORSLÅET og utrolig SMUKT og så dejligt at I fik opleve det, også endda på din fødselsdag:-)))))))))
  Og jeg er så glad for at jeg kan opleve billederne, uanset jeg slet ikke kan forestille mig hvor storslået det er i virkeligheden, 1000 tak for at dele:-))))

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette
   Jeg har også altid sukket efter at opleve nordlyset selv. ... og nydt alle billeder jeg har set. Nu var det min tur..og jeg føler mig meget heldig
   skøn aften til dig
   Knus

   Slet
 6. Wow!! Happy birthday an that is amazing, and your photos do capture it in a amazing way. I have not seen the nortern lights so strong for a long time. It´s not enough to be in Iceland... you have to know about it, go outside and look up ;) But it is never as strong in town as it is in the countryside.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stina
   Ja jeg føler mig også utrolig heldig.... tænk at vi skulle opleve det. Og så så fantastisk smukt.
   Lucky me :-)
   Nu er vi i Vik. ..inden vi i morgen kører mod den gyldne cirkel. Måske vi er heldige igen.
   Jeg elsker det heroppe og nyder dit smukke land og alle jer søde og imødekommende islændinge.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 7. Hold da op, det er jo som taget ud af en fantasyfilm.... Sikke en oplevelse.... Og et stort tillykke med fødselsdagen. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg følte mig også så heldig at det lige så godt kunne ha været en film.
   Det var VILDT :-)
   Og tak for din hilsen
   Knus

   Slet
 8. Woooow.... Årh.... MAND! Kan det virkelig se sådan ud!!! ( og tillykke!)

  SvarSlet
 9. Fantastiske billeder. SÅ smukt. Hvor er naturen fascinerende. Jeg tror heller ikke jeg havde kunnet holde tårnene tilbage. Men du kender mig jo, Tudemari(e)anne ;-)
  Håber jeg får alle billederne at se når I kommer hjem.
  Kram :*

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må se alle de billeder du ORKER søde. Der er MANGE :-)
   KNUS

   Slet
 10. Det er jo fuldstændig fantastisk, nærmest som et eventyr. Virkelig smukke billeder, endnu engang tusind tak fordi vi må dele disse skønne stunder med jer. Selvfølgelig kom nordlyset på din fødselsdag, Susan, fordi du er uniqe og fortjener det bedste.

  SvarSlet
 11. Fantastik skue, jeg kan godt forstå, du var ved at tude. Tak for smukke billeder, hvor var I heldige.

  SvarSlet
 12. Hej Susan
  Stort forsinket tillykke med din runde dag...Fantastisk syn med det smukke nordlys, du forstår virkelig at blive fejret med maner ;)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.