fredag den 29. januar 2016

Når man glæder så meget at man tager bare MÅ afsted

Til trods for at jeg i denne uge blev ramt af en yderst dårligt planlagt omgang mellemøre, bihule, halsbetændelse så måtte jeg bare afsted. I lang lang tid har vi planlangt en drømmetur til vinter Island, og ja ... den var planlagt til NU. Så selv om det er en temmelig dårlig ide at sætte sig i en flyver med de dumme øre, så lykkedes det og vi er nu afsted på den tur vi har glædet os så meget til. Helbredet går langsomt fremad, men jeg har på fornemmelsen at den friske luft og de helt fantastisk smukke oplevelser vil gi´ antibiotikaen en hjælpende hånd.


Jeg har tænkt mig at blogge lidt heroppe fra, og selv om det hverken har med hus, hjem eller have at gøre, kunne det jo være I havde lyst til at kigge med alligevel.


Vinteren har indtaget Rejkavik og et smukt lag sne dækker byen. Her er hundekoldt - og fantastisk smukt og stemningsfyldt. En by som virkelig lever, og hvor man føler sig tryk og godt taget i mod. Jeg er vild med Islændingene og deres venlighed, og jeg er vild med deres helt fantastiske mad og kaffe.

Der er mange fristelser i byens butikker, men i aften nåede vi dog kun at blive fristet af en god middag, vores første kop Islandske kaffe .... og så lige en helt fantastisk chokoladebutik.


Chokolade med det lækreste fyld, og krymmel af blandt andet hindbær, kornblomst og morgenfrue. Meget specielt - og meget meget lækkert.


Vores aftentur igennem byen har vist os hvor vi vist må forbi igen i morgen. Mange fristelser venter vist på mig derude.


Jeg syntes det var en fin velkomst vi fik.... et smukt frisk snedække, og uendeligt mange lys i byens træer. Her forstår man at glædes i den mørke tid, og virkelig gøre sig umage med at få byen til at ose af stemning.


I morgen går turen videre mod vest, og det smukkeste hotel jeg kender. Her skal jeg fejre min fødselsdag om nogle dage og her skal jeg rigtigt mærke Islands sjæl helt ned i maven.

AT REJSE ER AT LEVE :-)

19 kommentarer:

 1. Kære Jesper og Susan.
  Jeg håber, at I får alletiders ferie. Med Jeres positive tilgang til tingene, skal det nok blive godt. Syndt at du, Susan, er blevet syg. Glæder mig til at se mere fra Island.
  Kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Eliane.
   Ja helbred kan ikke planlægges. ... ligesom drømmerejse.
   Knus

   Slet
 2. Hvor ser det skønt ud i winterwonderland. Håber du når at blive helt frisk inden lørdag. Nyd det ❤️
  Kram

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare skønt ud, ja det kunne vi godt lære lidt af herhjemme. Synd du er blevet syg, håber virkelig at du snart bliver frisk igen.
  Jeg har en veninde der var på Island sammen med sin mand i sidste uge, desværre er hun der stadig efter manden tog hjem for nogle dage siden, hun er på hotellet med mellemørebetendelse, hun kunne ikke flyve hjem sammen med ham. Det er selvfølgelig øv, men som hun siger så er det ikke det værste sted at være strandet ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak. . Det er helt ok heroppe selv om jeg er sløj oh der er jo flere dage til vi skal flyve igen.
   Hende du kender. ...hun hedder vel ikke Tina vel?
   Knus

   Slet
 4. Dejligt at se billeder fra Island :-) Jeg har været der 2 (eller er det 3) gange, og jeg elsker landet. Det lyder til, du også har været der før?

  Rigtig god ferie til jer og god bedring.

  Kh. Marlene

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja vi har været her før. ...og blev forelsket i landet med det samme.
   Der er nu noget magisk over det hele.
   Knus

   Slet
 5. Tillykke med din runde fødselsdag i morgen
  De bedste hilsner og knus -

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at følge med på turen.....og rigtig rigtig meget tillykke på fødselsdagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sussi
   Ja der er nok at se og opleve her.... og I skal nok få lov at kigge med.
   Ja i morgen bliver en dejlig dag.
   Knus

   Slet
 7. Hej Susan!
  Det må altså være helt fantastisk at være på Island, det gad jeg godt opleve!
  Jeg vil glæde mig til at se mere derfra, fortsat rigtig rigtig god ferie.
  kærlige hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhh, glemte helt at sige stort TILLYKKE med din fødselsdag i morgen:-))) sender lige flag og balloner med hilsnen....

   Slet
  2. Kære Anette
   Tusind tak for din hilsen
   Jeg glæder mig også til dagen i morgen og er sikker på den bliver dejlig
   Knus

   Slet
 8. Kære Susan, det ser skønt ud deroppe i kulden, bedre end storm og regn her. Rigtig hjertelig tillykke med fødselsdagen. Håber i får en dejlig ferie med masser af oplevelser der giver energi i krop og sjæl. Glæder mig til flere indtryk derfra.

  SvarSlet
 9. Jeg har aldrig været på Island, men hvor ser der smukt og spændende ud! - Mange tak for de dejlige fotos - og stort tillykke med fødselsdagen :-)

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.