onsdag den 5. august 2015

Hækleri til glæde for hunde

Lige som alt muligt andet, så har det i den seneste tid også gået langsomt med mine hæklede hundesenge. Men nu kom der et hul på min "bestillings liste" og en seng til bortauktion blev færdig den anden dag. 


Lukla og Sarpa har testet den grundigt, og nu er den klar til at komme ud i verden og være hyggelig base og "opladestation" for en anden sød og dejlig hund.


Jeg kan ret godt li´ farven på den her. Den er så glad og festlig, og alligevel ikke så "prangende" da farverne er lidt dæmpede. Jeg syntes det er vildt sjovt at sætte farverne sammen, og at se resultatet af "bunken" af garn er skønt. Kun én gang har jeg ramt galt. Så galt at sengen blev trevlet op igen, og garnet genbrugt i andre senge.


Og jeg må til at igang igen..... garnet hober sig op, ligesom min hæklenål er ved at være lidt utålmodig. "Snart må vi bygge til" siger min søde mand.....  og det er jo fordi at garnet fylder mere og mere på hans domæne, nemlig kontoret.


Så igang må jeg - hvis prinsessen her altså vil lade mig få lov og tid. Garn er én af livest sjoveste ting, og én af de ting som kan fylde mest i stuen. Dét kan være en udfordring.

Sengen sælges som sædvanligt til fordel for gadehundene i Nepal.

Har du lyst til at se mere til mine hæklede hundesenge kan du finde dem på siden 

*Mange glad hilsner fra Susan*

4 kommentarer:

 1. De er så superfine dine senge, og det er et rigtig godt projekt du dermed støtter. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Heidi :-)
   Ja sengen her blev solgt for 750 kr - et beløb som gør en stor forskel i et land som Nepal. Jeg ved at de hos KAT- Centre bliver super glade - og deres store arbejde for gadehundene har fået lidt ekstra støtte.
   mange havehilnser Susan

   Slet
 2. Flott hundeseng til skjønn liten hund!

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak Birte :-)
   Hilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.