lørdag den 15. august 2015

Ferietid er det bedste jeg ved

Jeg er vild med ferie.....simpelthen. Ja mon ikke de fleste er det, men jeg syntes bare det på alle måder er nogle vigtige dage i vores liv. Nu nærmer den sig enden, og oplevelserne har været så mange at jeg næsten ikke kan huske dem fra hinanden. Men fælles - de har været fyldt med glæden over at kunne gøre lige hvad vi havde allermest brug for, og aller mest fornøjelse af - og følelsen af at være glad og afslappet aller længst inde i hjertet har nået at bide sig fast. 


Vi har givet os tid til både at være i haven - og "være i haven". Ikke alt har været på den arbejdsomme vis, men det har det også været. Det har været en stor fornøjelse at få lidt skik på vores forsømte have, og selv på en svedende varm dag, hvor de fleste nok ville sætte sig i skyggen med en drink, så hyggede vi os.


Man når så langt når man hygger sig imens.... ihvertfald her hos os. Tanken om at dét vi ikke nåede dén dag, altid kunne nåes en anden dag, er befriende. Ingen stress og ingen jag.

Utallige visne frøstande og blomster blev fjernet, ligesom uendeligt mange af "de irriterende". Ja de der irriterende strittere både her og der, som bare ikke lige passer ind. Dem som man har set skævt til i lang tid, og som ikke gør noget godt for haveoplevelsen. Vi havde meget af den slags "roderi", og tankerne blev ledt hen på hvor meget den daglige runde i haven som vi normalt vis altid har, gør for haven. Lidt tid hver dag - som jo egentligt er i kategorien kvalitetstid, er guld værd.


De 4-benede nyder også at der er tid. Lille Sarpa har lært at nyde haven - og lært at her bruger vi meget tid. Alt skal undsersøges og tjekkes ud - og selv om ikke alle påhit er lige heldige er hun nu en god havehjælper som sin mor Lukla. Muligvis er et indlæg om huller og "stenbede" på vej - eller måske ét om nye måder at hegne ind og dekorerer.


Og når havehjælper-junior bliver træt, så går alting i stå. Bogstaveligt talt ♥
Ja vi har ikke fået stress over havearbejdet - både vi selv og Sarpa har sørget for at tempoet har været tilpas lavt.


Ganske egoistisk og helt efter eget hjerte har vi nydt flere dage på græsset. Vigtige dage hvor vigtige samtaler om både stort og småt er nået. Lidt om planterne i bedene - og hvad der skal flyttes dén dag vi har lysten til det mosleri. Hvilke ting fungerer i vores have, og hvilke planter er måske sat uden større omtanke. Og så lidt diskussion om hvorvidt vores gamle og grimme parsol da ikke snart kunne klare en udskiftning. Det var jo så altså kategorien "små ting"........  :-)


* S M I L*

8 kommentarer:

 1. Søde sommersmil gennemsyrer din feriefortælling - jeg kan også let begejstres ved den form for ferie.

  Hvor ser den "bette" bare kær ud :)
  Knus, Ulla

  SvarSlet
 2. Varme sommerdage giver lige præcis den feriestemning, du så levende beskriver. Da sætter vi os også ned og tager en slapper i stedet for at være aktive og udfarende - de stunder er guld værd.

  SvarSlet
 3. Jeg elsker din måde at skrive på Susan, for det er jo lige den måde at holde ferie på der er så vidunderlig.
  Skønne er billederne også :o) hun er godt nok groet noget den bette :o)
  Masser af sommerhilsner herfra.

  SvarSlet
 4. Lovely holiday, I have it,too. You have beautiful sweeties, the dogs. :) greetings

  SvarSlet
 5. Hej Susan!
  Hvor er det dejligt at læse om jeres ferie, og glæde ved alle de nære ting i livet. Smukke billeder, dejlige smil, og vidunderlige hunde:-)
  Ha en god ferie-søndag.
  :-) fra Anette

  SvarSlet
 6. Hej Susan.Skønt indlæg fra jeres ferie........................og dejligt at i har slappet af med jeres skønne hunde.
  Ukrudt og div. kan altid ordnes.men det er vigtigt at kunne leve i nuet................selvom jeg synes det nogle gange kan være svært.
  Rigtig god søndag knus Jette

  SvarSlet
 7. Som altid et dejligt indlæg. Og det lyder til at have været en skøn ferie. :0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.