mandag den 24. august 2015

Drøm om noget dejligt

Kender I mon det.... man kan nogen gange bestemme sig for hvad man gerne vil drømme om. Hvis man fylder tankerne med dejlige billeder af ting man holder af og nyder - så kan man ofte få lov at fylde sine drømme med de samme billeder. 


Følelsen af en god dag eller oplevelse kan holdes fast i tankerne, og man får lov at opleve det hele en gang mere i sine drømme. Jeg gjorde det ofte for år tilbage - men desværre sover jeg ikke så godt som dengang mere, og nu føler jeg mig heldig hvis det lykkedes. Morgener efter sådanne dejlige drømmefyldte nætter vågner jeg veludhvilet og glad - det kan godt anbefales.


Men jeg kan godt li´ tanken....  At man kan forme sine tanker med sine tanker :-) Tænk positivt - og du bliver positiv.


Og det er ikke rent "trylleri" - for de kloge og dygtige folk i sundhedsvæsnet ved det også.
Sygeplejersken som sidder ved éns side når man bliver lagt i narkose, siger det også..... "tænk på noget dejligt, så vil du drømme om det"... og så tæller man ellers ned fra 10... eller forsøger ihvertfald ;-)


På tirsdag skal jeg i drømmeland. Dén dér slags hvor jeg netop har en narkosesygeplejerske til at følge mig på vej. Jeg overlader alt i hænderne på de dygtige folk på Skejby sygehus og ved at jeg vågner op i en "ny og forbedret udgave". Ingen panik og ingen bekymringer - tænker jeg da. Jeg bilder mig ind at jeg efterhånden er så garvet til det indgreb at jeg nu kan klare det selv, imens min søde mand passer på huset og vores hunde-børn.

Indgrebet er ikke alvorligt - så I skal ikke bekymre jer om det :-)


Men jeg skal drømme skal jeg... og jeg har valgt nogle dejlige ting som skal fylde mine tanker. Jeg vil huske synet af vores dejlige have, og jeg vil mærke alle duftene i min næse. Særligt den sart lyserøde rose husker jeg tydeligt for den er ganske særlig og dejlig. Lyset og stemningen i haven og følelsen af at her hører jeg hjemme. Jeg vil tænke på min søde mand når han går med vores hunde - dén har jeg brugt før, og det var en rigtig dejlig drøm. 


Snart er jeg hjemme igen - og snart er jeg tilbage. Og indtil da - drøm nu alle noget dejligt ♥

*Vi ses*

14 kommentarer:

 1. Hej Susan
  Tankevækkende indlæg -alt går så stærkt- hvis man i sine drømme kan holde fast i de gode tanker og billederne af det man holder af må det da virkelig være balsam for sjælen.
  Held og lykke på tirsdag på Skejby sygehus, jeg håber at dine drømme bliver nogle af de dejligste.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Balsam. .... godt ord 😊
   Jeg er klar til i morgen. ...og klar til at drømme.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Kæreste Susan. Jeg ønsker dig alt det bedste. og drysse alverdens skønne blomster ned over dig mens du "sover"
  kæmpe knus og varme tanker fra Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen....og dine søde tanker.
   Mange knus

   Slet
 3. Å ja, deilige drømmer er gull verd, når vi planter og steller med hage legger vi et godt grunnlag tror jeg....... Lykke til med din tur til sykehuset, velkommen igjen.
  Klem fra Signe.

  SvarSlet
  Svar
  1. I vores haver finder vi stof til drømmene..... en have er en gave.
   Tak for din søde hilsen
   Susan

   Slet
 4. Jeg ønsker dig de dejligste drømme og en hurtig tur tilbage til din skønne have og dine søde vovser og mand.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
 5. Jeg håber, at du drømmer om det skønneste blomsterbrus, de grønneste plæner, den mest svalende skygge, de livligste havedamme og duftene, alle duftene fra forår til sensommer..... og kom så snart frisk og glad tilbage til os.

  SvarSlet
 6. Super dejligt og eftertænksomt indlæg Susan. Jeg blev faktisk lidt rørt.... <3 jeg ved ikke hvad du fejler, siden du skal igennem et operativt indgreb, men jeg ønsker dig dejlige drømme, og at du snart er hjemme igen. :-)

  SvarSlet
 7. Kære Susan.
  Så prøver jeg for 8. gang :) Jeg har skiftet styresystem og mistet flere ting, bl a din email adresse. Vil du sende den igen, da jeg har en invitation til novembermøde.
  Jeg håber at du har drømt rigtig dejligt og igen er hjemme hos Jesper og hunde-børnene.
  Mange kærlige tanker fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har fået din søde mail Eliane. ... svar er på vej....
   Jeg drømte rigtig dejligt og kom hjem dagen efter.
   Tak for din søde hilsen
   KNUS

   Slet
  2. Kære Susan.
   Jeg var lige tilbage og se efter svar og der var du så: jeg er rigtig ked af, at din operation var sværere end forventet. Der er ikke noget som kedelige overraskelser.
   Jeg ønsker dig rigtig god bedring og håber, at du kan blive klar til november.
   Vi har selv haft meget at tænke på, men håber på et positivt svar en af dagene.
   Kærlige tanker fra John og Eliane

   Slet
 8. Åh, jeg så lige på Facebook at du er på hospitalet, søde Susan, men jeg kan heldigvis også se at operationen er vel overstået. Nu håber jeg bare at du kommer hjem igen meget snart :-)
  Knus og tanker fra Nana

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.