tirsdag den 7. oktober 2014

Mangler du plantespyd?

Til vores "Åben have" havde vi nogle plantespyd som vi solgte til vores gæster. De var så populære at der også smuttede nogle af vores "egne" op af vores bede - og det var jo både godt og skidt. 


Skidt - da det jo var spyd vi havde fået lavet til os selv fordi vi virkelig manglede dem, og fordi vi ikke kunne finde dem vi gerne ville ha´, nogen steder i handlen.
Men også godt - da det jo var dejligt at folk virkelig tog vores ide med spydene til sig.


Men vi måtte jo så igen igang med at smede..... og nu har vi fået de spyd vi skal bruge :-)

Var du ikke til vores "Åben have" - eller var du ikke én af dem som fik et par stykker med hjem? Så har vi igen lidt ekstra....

De er ca 134 cm lange og alle med den fine franske lilje. 
De koster 200,- for 3 stk. 
Skal afhentes i Viborg.

UDSOLGT

Er det noget? Så send mig en mail på mail@sherpa.dk 


Nyd dagen - selv om det regner. 
Jeg oplever dagen fra sofaen, da min "dårlige ven helbredet" er på visit. Men der er gang i brændeovnen, Lukla passer på mig, og tv´et står for underholdningen. Snart er jeg på toppen igen... snart. 

*****

13 kommentarer:

 1. Kære Susan

  Rigtig god bedring og ønsker om at du snart er på benene igen :)

  MVH
  Sandie

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Sandie.
   Jeg kender jo turen.. så jeg ved jo ca hvor lang tid det tager. Snart er jeg på vej igen... og det er godt for der er 1000 ting jeg ikke kan vente med at opleve og få gjort.
   Mange hilsner Susan

   Slet
  2. Ja det er noget møg, jeg har det selv med ryggen, og det er aldrig sjovt at være bundet, når man gerne vil i gang. På den anden side, skal man heller ikke starte for tidligt.Pas nu bare på dig selv :)

   Slet
 2. Flotte spyd, men jeg kommer ikke lige til Viborg. Hvordan bruger I dem, jeg har jo ikke været i din have, en stor fejl kan jeg godt se.
  Rigtig god bedring med din dårlige ven, håber du snart er frisk igen, han kan i hvert fald ikke vælge en bedre dag til det.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lisbeth.
   Vi bruger dem som støtte. Støtte til de højere stauder (ikke de helt høje) og til støtte til de stauder der gerne tilter lidt. Og så som dekoration. Jeg syntes det er så fint når de står inde i bedene og giver lidt "fasthed" blandt alle de svejende blomsterstilke.
   Ja det er en go uge at trække stikket ud - hvis det da ikke lige var for at jeg gik glip af 2 fødselsdage og besøg af gode venner.
   Men jeg må indhente senere :-)
   Knus Susan

   Slet
 3. Hej Susan, jeg så godt dine skønne franske liljer til åben have og lige pludselig var de væk som dug fra solen, men det er jo et positivt tegn :-). Desværre var jeg ikke heldig at få nogen med hjem, så jeg mailer lige til dig. Fik i øvrigt ikke kommenteret dit før og efterbilleder her på bloggen, det ser skønt ud og det var bla noget min mand og jeg rigtig godt kunne lide i din have, kastanjehegnet giver så meget til bedet ud over at det er praktisk :-). Også god bedring til dig,. kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Margit.
   Det var rigtig hyggeligt at hilse på jer... og dejligt at I fandt lidt inspiration.
   Spydene... det finder vi ud af :-)
   Mange hilsner Susan

   Slet
 4. Hej Susan, har jeg forstået det som spyd der ufrivilligt forlod haven..eller solgte I blot fordi efterspørgslen var stor.....Kom snart oven på igen
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik.
   Nej de forlod dog ikke helt ufrivilligt haven :-)
   Efterspørgslen var så stor, at dem som var købt og solgt, og derefter lagt til side... de blev "fundet" af nogle andre som troede de også var til salg. Og da vi jo alligevel ikke kunne sælge dem dobbelt - så så måtte vi jo hjælpe vores gæster så godt som muligt og plukke i bedene :-)
   Tak for din hilsen... jeg arbejder på sagen med at komme ovenpå igen.
   Mange hilsner Susan

   Slet
  2. :-) det havde da også været for ærgeligt andet

   Slet
 5. Øv at jeg bor så langt væk.
  Rigtig god bedring Susan.
  Kh Birgitte

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er øv Birgitte.
   Det kunne være rigtig hyggeligt at mødes.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 6. De er helt skønne dine spyd. Boede du blot tættere på - jeg har ønsket mig sådan nogle i årevis. Troede egentlig der kom nogle i Bilka,men så var de solgt, da jeg kom derned. Dine er DRØNFLOTTE!
  God bedringsknus herfra. Put dig under dynerne. :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.