onsdag den 25. december 2013

24. & 25. december

Gårsdagens indlæg nåede aldrig på bloggen - for der gik julefest og hygge i dén.
Derfor får I et dobbelt indlæg i dag :-)


Ja - i dag er det jo gamle nyheder, men jeg syntes alligevel at I skal se vores julebord.
Dugen er af hør, og dækketallerkener og stager af af messing.... det var rigtig fint sammen med de fine store granatæbler.


Aldrig har jeg fundet dem så fine, og så røde - men man har jo lov at være heldig. De tur med pudseklud - og så strålede de om kap med stearinlysene.


Og lys var der mange af. På vores julebord har hver kuvert sit eget lille lys - og den som har dét lys der slukker sidst vinder en lille pakke.


Midt på var der et fad med lys og kogler - kogler fra skoven og kogler af glas. Desværre levner vores bord ikke plads til en stor og prægtig dekoration - men så må man jo bare tænke i mindre målestok.


Vi havde en skøn og hyggelig julemiddag.... og andestegen var rigtig god :-)Jeg ønsker jeg alle nogle dejlige og skønne dage sammen med jeres familier. Husk at nyde dagene alt hvad du kan, og nyd at være sammen med dem du holder af.
Men husk også at nyde at slappe af. Året har mange andre dage end juledagene - og hvad du ikke når i julen, det når du nok en anden god dag.

*RIGTIG GLÆDELIG 1. JULEDAG*


10 kommentarer:

 1. Lekkert dekket julebord! Morsom ide med at hver kuvert har et eget lys og at den som har det lyset som slukker sist får en pakke:)) Fortsatt riktig god jul til deg og dine! Klem

  SvarSlet
  Svar
  1. Også fortsat dejligt jul til dig og din familie :-) Ja - "lys-legen" er hyggeligt fint på bordet - og lidt sjovt.
   Mange julehilsner fra Susan

   Slet
 2. Hvor er det et fint julebord :-) - Glædelig jul og godt nytår til dig og dine!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Bente.
   Også rigtig glædelig jul til dig og dine.
   Mange julehilsner fra Susan

   Slet
 3. Kære Susan.
  Dit julebord ser rigtig fint ud.
  En rigtig sød idé med et lys ved hver kuvert, jeg har læst at man får en lys-gave,- - måske det var på din blog. Det vil jeg indføre næste år, når vi skal have gæster her,- - det har vi hvert 2. år.
  Så du, at Claus havde drysset guldglimmer på "kronerne" på granatæblerne?? Det ville lige passe på dit bord (synes jeg) :)
  Ønsker Jer nogle skønne juledage.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Eliane.
   Ja - jeg fortalte også om lys-legen sidste år, det er blevet en fast tradition her hos os. Det er så hyggeligt, og smukt på bordet.
   Jeg så billederne af Claus´ fine granatæbler på hans blog. Jeg missede udsendelsen i tv,,,, desværre. Du kan tro jeg godt kunne tænke mig at ha givet dem et pust af guld. Måske næste år jeg er bedre forberedt.
   Jeg håber at I får nogle skønne juledage.
   Glædelig jul fra Susan

   Slet
 4. Det er bare så hyggeligt det som jeg kan lige er at det ser meget hjemmeligt. Rigtig god jule rest !!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din søde hilsen Diana.
   Jeg håber også at I har en rigtig god og dejlig jul. Det er så fint et juletræ du viser på bloggen, og "top-stjernen" er virelig fin. Er det en engel?
   mange julehilsner fra Susan

   Slet
 5. Et smukt julebord. Jeg havde faktisk også tænkt på noget med granatæbler, da de har en flot rød (jule)farve. Men jeg fik aldrig købt dem, så det må blive en anden gang ;-)

  Ha' en forsat god jul
  Ina / http://annasplads.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ina.
   Også rigtig glædelig jul til dig og din familie. Jeg elsker også hvordan du har brugt at hænge lærkegrene i loftet over jeres bord - dén ide kunne jeg også godt tænke mig at bruge næste år.
   Mange glade julehilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.