søndag den 15. december 2013

15. december & 3. søndag i advent

Adventskalender - dét er en ting som jeg husker tydeligt fra min barndom. Det var så spændende, og min mor lavede de fineste gaver. Små ting - men guld værd for mig.

Og da én af de ting som jeg fik dengang - en lille engel, pludselig og uventet havde fundet vej til køkkengulvet... ja så tænkte jeg at det måtte være et tegn til mig. Jeg skulle lave pakkekalender skulle jeg..... :-)


Så min søde mand har fået en adventskalender har han. .... hver adventssøndag kan han åbne en pakke. Spændende hvad der er i.... :-) Han glæder sig - dét ved jeg.


Det gamle dækkeskab er blevet forsyntes med nogle små stiftsøm - et offer i anledningen af julen, og ikke noget som ses når de fjernes igen. Her hænger pakkerne i fine bånd - en del af julepynten.


Nogle af jer har måske tænkt.... "hvad er den sidste pakke så til?" og "der står da nr 24 på den sidste!!" Og det er der en god grund til.... Det er nemlig Lukla´s pakke - den sidste i hendes pakkekalender. Den viser jeg jer én af dagene.

Og hvordan den lille engel endte på køkkengulvet er stadig et mysterium... måske vi har nisser :-)

*Fortsat god aften*

8 kommentarer:

 1. Hej Susan
  Det er da en rigtig sød ting at gøre. Og måden er så enkel at den bliver helt smuk. Og andet mellem himmel og jord, er der jo nok sommetider. Måske nisser af den søde slags.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Leni. Tak for din søde hilsen. Dejligt at du syntes om ideen - og syntes den er smuk. Jeg har også nydt syntes af pakkerne.
   Jeg tror også der er mere imellem himmel og jord... og nogle gange tænker man at man måske ikke er helt alene :-)
   Julehilsner fra Susan

   Slet
 2. Dejligt du sådan forkæler din mand..... Min mand og mine børn får også adventsgaver, og de elsker det.... Og sørme om min man mand ikke også har lavet en til mig.... I dag fik jeg en gammel westernfilm med John Wayne.... Jeg er vild med den gamle cowboy helt.... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Herligt at du også har fået din egen pakkekalender.. Og gamle western :-) SKØNT.
   Mange julehilsner fra Susan

   Slet
 3. Dejligt at blive forkælet og det har din mand helt sikkert fortjent.
  Her hos os er det min mand og jeg, der har en adventskalender, som vi har fået af vores yngste datter og børnebørn. Det er så hyggeligt, at sidde 3. søndag i Advent og åbne pakker.
  Skønt at blive forkælet.....det bliver man aldrig for gammel til!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja... det er nu noget særligt sådan at åbne pakker. Her åbnes ved morgenbordet :-)
   Min mand har bestemt fortjent det - og jeg har hygget mig med at lave den til ham.
   GLÆDELIG JUL
   Susan

   Slet
 4. Jeg bliver helt misundelig på din mand ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. HA - det gør jeg næste også Tim :-)
   Fortsat god aften.
   Julehilsner fra Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.