mandag den 16. december 2013

16. december

Vores søndag brugte vi på en skøn tur til Lemvig - en "Juletræ´s-tur".

Den skønne butik Fransk Livsstil, havde fået flere af de smukke smukke juletræer - og sådan ét ville jeg jo bare SÅ gerne have igen.


De fine træer er af arten Picea omorika, og jeg syntes de er perfekte. De er smukke på deres helt egen måde, og jeg elsker deres højes og slanke "figur". Sidste år havde alle træerne kogler på, men i år er det anderledes. Kun ganske få træer havde kogler - og de var godt gemt, men sådan har Moder Natur planlagt sin julepynt i år.Lukla var med på tur i dag... og fik lov at hjælpe med at vælge juletræ. Der var masser at snuse til for hende og træerne var SÅ spændende. Ja - det var bestemt ikke kun os der havde en mening om juletræerne.Vi var flere familier som var på "juletræ´s-tur".... Så det var bare med at holde godt fat i favoritterne :-) Men alle fik jo deres bedste træ med hjem.... selvfølgelig. Vores valgte træ er perfekt..... Højt, tyndt og smukt. Lidt finurligt og ikke så symmetrisk som det vi fandt sidste år - men det er helt helt perfekt. Det er vores juletræ. 


*Har du fundet årets juletræ?*

12 kommentarer:

 1. Hej Susan. Det er et fint træ I har valgt.

  Vi har ikke fået købt juletræ endnu, og herhjemme tror jeg ikke det ville gå. Vores ældste søn har "bestilt" dansk jul, som vi plejer, da hans amerikanske kæreste kommer til DK for at holde jul - og så skal det være med hele "udtrækket" :).

  Det er nu også i orden :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det bare super dejligt Lene.... sådan at få besøg af din svigerdatter - langvejs fra. Jeg kan godt forstå at I glæder jer til at rulle ud med det hele... det bliver da skønt.
   Mange julehilsner fra Susan

   Slet
 2. Smukt! Og sjovt - for i forgårs faldt jeg over en Omorica søjlegran da jeg kom forbi et juletræsudsalg. Og den måtte jeg bare eje, så jeg impulskøbte juletræ, og nu står den i vores have. Det er så smart at den er slank.

  SvarSlet
  Svar
  1. Juletræ´s -impulskøb..... SÅ bliver det ikke bedre Nana. Skønt. Måske vi får dit eksemplar at se på bloggen? Jeg vil glæde mig.
   JULEHILSNER fra Susan

   Slet
 3. Hej Susan
  Spændende træ I har fundet.
  I år er vores træ noget af det mindste vi har haft, Det ligner en rødgran, men er dog lidt mere busket. Det er med rod, så vi kan plante det ud i haven efter jul, hvis det kan klare varmen. Lige nu står det på terrassen og venter på at blive plantet om i en større krukke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - det er en god ide at købe med rod. Vi har overvejet det - men kun til at skulle fortsætte med at stå i en krukke.
   Glæder mig til at se træet.
   Mange julehilsner fra Susan

   Slet
 4. Vi handler med juletræer i år, så har gårdhaven fyldt med nyfældede nordmannsgran - et af træerne finder sikkert vej ind i vores stue, men vi har ikke udvalgt et endnu.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tænk at have sin helt egen "skov" af juletræer Vivi... I må have god mulighed for at finde det helt rigtige.
   GLÆDELIG JUL
   Susan

   Slet
 5. Hej Susan.Er kun lidt misundelig på jeres smukke træ.Det var lige sådan et jeg gerne ville have til jul.Men vi måtte nøjes med et nordmannsgran i alm str.idag.
  Vi har bare ikke for meget plads i stuen når vi også skal have plads til et stort bord..
  Glæder mig til at se det med pynt.knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på at jeres træ er super smukt Jette.... Hvis jeg ikke kunne få sådan en søjlegran, så havde vi bestemt også fundet et Normannsgran. Men de fylder jo lidt mere... ingen tvivl. Men nogen gange er det også meget hyggeligt at være "tæt" sådan en festlig aften.
   Julehilsen Susan

   Slet
 6. Kære Susan.
  Det er et rigtig smukt træ I har fundet. En søjlegran er nu det mest praktiske og meget smukt, men vi har købt en normansgran----og som sædvanligt måtte vi save et godt stykke af:) Glæder mig til at se dit træ med pynt.
  Jeg vil her benytte lejligheden til at ønske Jer en glædelig Jul og et godt og lykkebringende Nytår. Tak for skønne billeder og idéer i året der gik. Tak for lille lam, der til daglig glæde.
  Kærlig hilsen fra os begge to, Eliane

  SvarSlet
 7. Hvor er det et fint juletræ. Har aldrig set sådan et før, men jeg kan godt lidt det lidt skæve og finurlige, der er over træet. Nu har vi godt nok købt en normannsgran, men til næste år kunne jeg godt overveje at købe en søjlegran, hvis jeg kan finde ud af, hvor man kan købe det. Tak for fine fotos :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.