mandag den 3. december 2012

3. december

Så er det vist blevet tid til at vise billeder fra vores besøg hos Fransk Livsstil.
Det var om noget et besøg der virkelig fik os i julestemning. Duften af hjemmebagte vaniljekranse, de varme lys og duften af jul.... den modtog os i døren. Ja, ligesom Anne Mette som har butikken - hun stod klar med smagsprøver på de hjemmebagte lækkerier. Mums.


Butikkens lokaler ligger i forbindelse med privaten, og i anledningen af julen, så var der åbent hele vejen ind. Ind i køkkenet hvor der blev solgt lækkert hjemmebag og varm kaffe. Det var spændende hvordan der var pyntet op derinde, og hvilke smukke gamle ting der var overalt. Det er tydeligt at butikken og stilen er noget der kommer fra Anne Mette´s hjerte.


Alt det gamle julepynt var fremme i butikken, og det var bare at gå på opdagelse. Intet nyt - kun masser af sjæl og historie. Glaskugler og gamle spir i massevis, krybbespil, lys og kroner.
En familie kom også, og ungerne fik at vide de kunne lede efter Maria´s krone. "Orw.. den helt rigtige krone mor?" sagde pigen. "Måske" sagde moderen.... "Det ved man aldrig". Kronen lå på tallerkenen på det flot pyntede julebord - og de fandt den efter lidt tid. Skønt at børn også kan nyde det smukke og enkle.


Stilen er lige noget for mig, og sikke jeg kunne ønske mig en masse af de fine ting. Det er det dér med at drømme :-)


Uden for butikken stod de smukke juletræer - sådan ét som vi også forelskede os i. Men jeg kan forestille mig, at det har været mere hyggeligt at kigge træer i denne weekend. For sne er endnu engang mere julet end regn.... vi var lige en weekend for tidligt ude.
Men altså hvad gør det? Julestemningen sidder i hjertet, og kan jeg ikke få sne, så skal jeg nok finde på noget andet som kan få mig i den rette ånd.


I fornemmer det nok.. jeg kan kun anbefale jer at besøge Fransk Livsstil. Jeg elsker den butik.

*Hvad er jeres favorit julebutik?*

3 kommentarer:

 1. hvor ser det skønt ud:) Anne Gine

  SvarSlet
 2. Endnu en perle du viser os Susan.......smukt ser det ud.

  Hvor er vinter og julestemningen bare fantastisk når den oven i købet bliver pudret med et smukt lag sne. Nu er jeg ikke længere i tvivl.....dit smukke hus har jeg besøgt i "fortiden" - hvor er verden altså lille ;0)

  Knus og fortsat dejlig december
  Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - verden er lille :-)
   Gad vide om det var de tidligere - eller de forrige ejere du kendte?
   Hilsen Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.