onsdag den 12. december 2012

12. december

Sjovt som smukke og sjove ting dukker op hvis man kigger rigtig godt efter.... Hvis man bare giver sig tid til at se efter.


Vores kastaniehegn gør sig godt med sneen på, og jeg elsker billedet her som min mand har taget. Han kunne lige se motivet for sig, den aften hvor det begyndte at sne - og han fik helt ret. Det blev et rigtig godt billede - skønt lys og fantastiske farver.
Men jeg smiler ved tanken om, at det også ligner en række fine lys på række, eller små nisser der står pænt på række og venter på julegodter.

*Smil til verden og den smiler til dig*

4 kommentarer:

 1. Ja, det er et dejligt billede! Jeg synes at jeg er blevet bedre til at se de smukke ting efter at jeg er begyndt at blogge. Når man går rundt med kameraet bliver man lidt mere opmærksom (eller jeg gør i hvert fald).

  SvarSlet
 2. Kender det godt... Og det er skønt syntes jeg.
  Rigtig god aften.
  Hilsner fra Susan

  SvarSlet
 3. Ja det er så fint med sne på, og dit kastaniehegn har en fin patina, det mangler mit, men det kommer helt sikkert af sig selv :-)
  Jeg er helt enig med Nana og dig i at man bliver mere opmærksom på detaljer, når man ofte går en tur med kameraet. Hav en dejlig aften.

  SvarSlet
 4. Det er et rigtig godt billed :-)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.