Ja egentligt så er det der tager længst tid jo at smelte chokoladen, men det skal jo til, før jeg kan få lov til det sjove.... pyntningen :-)
Vi har brugt både almindelig marcipan og økologisk. Den økologiske var jeg så heldig at vinde i en give away, og det er altså rigtig hvad de siger... den er bare VILDT go. Så go at vi har beholdt den helt "ren" i konfekten. Den almindelige er blandet med en cognac - for det smager bare virkelig godt.
Pynten er ene gode sager..... Noget der smager godt, og noget der bare er rigtig fint.
Der er mine egne kandiserede rosenblade (se mit indlæg om hvordan jeg lavede dem her), kandiserede violer, frysetørrede hindbær, sølvflager - og selvfølgelig valnødder.
Lækkert ser det ud - og lækkert smager det... Ikke dårligt.
*Har du også lavet konfekt?*
øh næh, det har jeg ikke nået endnu, men jeg har købt en rulle marcipan, så jeg har da udvist god vilje til at gøre det. Her skal det heller ikke gøres for tidligt, hvis der skal være noget tilbage juleaften :) :)
SvarSletFnis... Ja jeg skal begrænse mængden hvis det bliver lavet for tæt på jul. Ellers har vi konfekt langt ind i januar....Og så er det ikke helt så spændende.
SletJulehilsner fra Susan
Fin konfekt! Her er dine rosenblade da helt perfekte!
SvarSletJa - jeg ææææælsker også de rosenblade. De er ret fine på konfekten. Det er ikke sidste gang jeg har lavet den slags.
SletMange julehilsner fra Susan
Hvor ser det lækkert ud!
SvarSlet:-)
SletRigtig glædelig jul.
Hilsen Susan
I lige måde til dig !!
Slet