mandag den 17. december 2012

17. december

Julebagning..... Dét skal der til. 
Duften af lune småkager er himmelsk - og noget der kan få smilet frem på enhver.
Ja, selv mine 2 "unger" Sherpa og Lukla, stod storsmilende og kiggede på bageren her..... De kunne også godt li´ duften :-)


Vi har bagt vaniljekranse - og hjerter, ingefærkager og kransekagetoppe. Tre slags som vi ikke har prøvet at lave før, men de er lykkedes mere end fint. Ingefærkagerne er mest for min søde mands skyld, han elsker nemlig ingefær. Og jow - så har vi da en ide om at familien fra Nepal også vil elske den slags. Jeg kan da godt forestille mig at gentage succesen igen til næste år. 


*Hvad er dine ynglings julekager?*

5 kommentarer:

 1. Jeg elsker Jødekager - men jeg bager nu kun een slags småkager - de hedder Amerikakager og er med nødder og chokolade mums, skulle faktisk have været i gang i dag - men nu har jeg udsat det til i morgen..... hvor ser dine kager lækre ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Uha de lyder godt nok også gode.... nødder og chokolade, så kan det jo kun blive en succes :-)
   Håber du når det... for det vil da være øv at undvære dem.
   Mange julehilsner Susan

   Slet
 2. Lækre kager du har bagt! Jeg bager kun shortbread (de har vist ikke et navn på dansk). Jeg bruger en opskrift fra Jamie Oliver som giver nogle fine, lette kager :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dem kender jeg ikke Nana... Men Jamie Oliver er jo en meget inspirerende ung mand, så de er helt bestemt gode. Måske jeg skulle søge opskriften?
   Julehilsner fra Susan

   Slet
 3. Mmmmm - kan næsten dufte dem. Jeg forstår så godt din mand - for her i huset er svigerfars opskrift på ingefær kager et stort hit. Ingen jul uden brunkager med mandel pynt.......dejen ligger og venter i køleskabet ;0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.