søndag den 16. december 2012

16. december 2012

I dag er det 3. søndag i advent - og om en uge kan vi fejre lille juleaften. Jeg har tre arbejdsdage tilbage inden min laaaaange juleferie, og snart skal vi have familien samlet. Behøver jeg at skrive at jeg glæder mig? :-)


Men jeg indrømmer gerne at det påvirker mit humør at sneen forsvinder omkring mig. Det er da virkelig trist, og noget af det mest dårligt timede jeg kan forestille mig. Så tæt på.. og så alligevel ikke... ØV. Ja - ærligt så er der flere ting som jeg ærger mig over. Ting som jeg ikke kan gøre noget ved, men bare accepterer. Men sådan er det jo... livet går videre, også selv om julen nærmer sig.


Men altså......  Julen er på vej, sne eller ej. Og midt i morgenmaden ringede moster fra Nepal.... Jubiiiiiii :-) Kun 5 dage til vi ses igen - til Julefest. Det bliver så dejligt. Og i køkkenet fejler julestemningen ikke noget.... heldigvis. Lysene er tændt, og de spreder masser af hygge, og kaffen er parat lige om lidt.


Nu er vi på vej ud for at fine de sidste julegaver - og jeg glæder mig. Mon det er noget der vækker glæde som jeg håber? Uanset hvad, så er der ihvertfald tænkt over de gaver som vi giver....  vi forsøger at finde noget særligt til alle. Og håber at ramme dét som de lige mangler og ønsker sig - uden at de måske ved det :-)


*Rigtig glædelig 3. søndag i advent til jer alle*

5 kommentarer:

 1. Sikke en dejlig blog du har her.
  Har lagt mig til som fast følger og sat din blog på min blogliste.
  Glædelig jul til dig.
  Klem Lonni

  SvarSlet
 2. jösses vad fint.....
  hoppas du får en fin ledighet :)
  å missa nu inte...

  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter........
  massor med bloggar och fin stämning
  VÄLKOMMEN

  SvarSlet
 3. Sikke en dejlig stemning i dit køkken. Hvor er du god til at lave flotte stilleben. Kassen med de mange rum er så fin, jeg har også nogle kassen med rum og de er næsten altid i brug med forskellig pynt efter årstid. Mange juleknus Anette

  SvarSlet
 4. Så fine billeder du viser, som altid. :-)
  Jeg giver dig ret med sneen. Lige nu er alt bare helt smattet til. :-)
  Ha´en dejlig uge
  Kram Birgitte

  SvarSlet
 5. Ej den lampe har jeg også er den fra zinkspanden?

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.