torsdag den 13. december 2012

13. december

Hundene elsker sneen.... de bliver så utroligt glade og fjollede. Det er helt uden sammenligning, med alt andet, og det er en fornøjelse at se det år efter år.


Vores pensionist Sherpa, bliver nærmest som en hundehvalp igen når han ser sneen, og det kan kun gå for langsomt med at komme op om morgenen. Og det kan jo være en udfordring, når man som Sherpa er ved at være temmelig stivbenet. Men ud - det skal han bare. Til gengæld vil han så gerne inde igen når det bliver for koldt - så kan I se det for jer? Han render ud og ind hele tiden.


Lukla er også ovenud lykkelig... Hun smider sig på ryggen midt i sneen, benene lige i vejret, og så laver hun de dér hop, som de heldige lottovindere åbenbart også mestre. Og når hun endelig rejser sig - så er der de fineste små "tibbe-engle" i sneen. Såååå fint.

Og når de leger ta´fat i sneen - så er det godt at have et "helle". Lukla´s er orangeriet. Her kan hun gemme sig for Sherpa, som ikke ser så godt mere - og herfra kan hun lave en "Sten & Stoffer" og hopper liiiiige ud i hovedet på ham, når han kommer forbi... Meget underholdende for dem, kan jeg fortælle jer. 


Men selv om Sherpa ikke ser så godt mere, så er han stadig hurtig og frisk. Især i sneen - som jo også hjælper ham til at se kontraster bedre. Det er den bedste legeplads for dem.

Jow - sne er skam godt for mange ting.

9 kommentarer:

 1. Vores sidste hund var en new foundlænder, som simpelthen elskede sneen. Nu har vi kun katte, og de finder sig kun nødtvungent i den irriterende sne og kulde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er sjovt som katte vist bare ikke er til den slags.... Men hunde det bliver helt vilde:-)
   Mange sne hilsner fra Susan

   Slet
 2. Sånn er det her også , hundene blir som små barn når snøen kommer. Gamle hunden Bruttern rullet seg rundt i snøen til det aller siste. Fin Lucia dag til deg og hundene !

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt at høre om jeres hunde også... de er vist alle vilde med sneen.
   Også dejlig Luciadag til dig.
   Julehilsen fra Susan

   Slet
 3. Så dejlige billeder :) Intet bedre end en time i haven med hundene :) HAr selv 3 af slagsen, så de er altid glad for at komme ud i sneen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig.... og jeg blive også i godt humør af at være med dem ude :-) Deres glæde er meget smittende.
   Mange julehilsner fra Susan

   Slet
 4. Skønne hunde du har! Og jeg kender hundenes glæde over sneen. Vores bliver også helt fjolle-glade når de kommer ud i den.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fjolle-glade... det er et godt ord.. og helt perfekt. Det er nemlig dét de er :-)
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Skønt når de sådan boltre sig i sneen - og hvor ser det også bare hygeeligt hvidt og pudret ud inde hos dig ;0)

  Knus Dorthe ( der netop har fået et nyt lag sne oven i det gamle )

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.