tirsdag den 3. juli 2018

Beskæring

Første dag i vores ferie var reserveret til at gi´ haven et tiltrængt eftersyn - et eftersyn med sav, grensaks og ørnenæb. Ja det grønne gror jo flittigt, og vi forsøger altid at holde bede, plæne og stier i fin form. Men en gang imellem skal man jo også kigge op - og da vi gjorde det så vi, at det vist var på tide at beskærer havens grønne tag. 


Havens lille æbletræ er ikke så lille mere, og faktisk så havde det næsten opslugt vores flagstang og var også begyndt at "flette fingre" med det store magnolietræ. Bedene under træerne har vist lidt under det manglende lys, og der var derfor ingen vej uden om. Vi måtte forsøge os ud i det dér med at beskære.


Ja vi har lyttet godt efter de gode råd vi har fået igennem tiden, og også forsøgt os i det små nogle gange - men udlærte det er vi altså ikke. Men det betyder ikke at vi ikke tør kaste os over det - for det er nu engang nemmest at ordne tingene selv.


Bunken af grene på plænen og i indkørslen blev dagen igennem større og større. De høje grene i toppen blev fjernet på det lille træ, ligesom de lave grene på det store træ. Pludselig kunne vi se himmelen igen, mærke aftensolen på den lille terrasse og flagstangen står igen på "eget ben".


Det kunne uden tvivl være gjort med mere ynde og mere korrekt, men vores mål var mere luft og ikke mere frugt, så vi tror vores evner må række.  Luft omkring haven og adgang for solen er vigtig - og allerede dagen efter havde havens fugle fundet nye ynglingsgrene :-)


Jeg håber I alle nyder sommeren som er over os. Nyder de varme dage og lune aftener og særligt de muligheder som den slags sommer kan give os. En sommer som denne er sjælden - og vi skal nyde den alt hvad vi kan.

SOMMERHILSNER 

2 kommentarer:

 1. Det pynter altid med beskæring :) :) jeg har også en del derhjemme som trænger til den store klippetur ;)
  - og selvfølgelig nyder jeg også sommeren i fulde drag :)

  SvarSlet
 2. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  หนังออนไลน์

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.