fredag den 15. juni 2018

Fra "beauty" til "bølle"

Det er nu temmelig sjovt at bo i hus med et par særlige og finurlige væsner som vores hunde. Lukla og Sarpa får mig dagligt til at smile og til at føle glæde - og de er virkelig underholdende. Ingen kan være sikker på hvad der sker omkring dem - for de sjove indfald står i kø, og det er ganske vist rigtigt at racen kræver en ejer med humor. 


Jeg har før fået virkelig gode billeder af dem foran havelågen - ret gode "beauty-shoot" faktisk. Så forventningerne var store da Sarpa stillede sig flot, og roser, løvefod og digitalis også stillede sig an.


Men da Lukla dukkede op på "sættet" med en mere "ballade-betonet" adfærd, så var det tydeligt at Sarpa så muligheder for at få gang i lidt sjov. Hvor mange potedask skal hundemor mon have på hovedet før man får hende startet? Ja - det blev testet og snart rullede de rundt og havde den største og gladeste fest.


Ja jeg fik et par af mine "beauty-shoots" - men bedst af alt er nok "bølle-billederne" som fulgte. Livet skal være sjovt og festligt når man er hund.... og det håber og tror jeg også at vores tibbe-piger syntes.

HAPPY

5 kommentarer:

 1. Herlige billeder. Dejlig at selvom hundemor er voksen og sat, sagtens kan være med på sjov og ballade. Det giver altså en masse smil i hverdagen med at have et par hunde, men selvfølgelig osse en del arbejde.
  hilsner Gunvor

  SvarSlet
 2. Very beautiful photos, like from a book. Amazing white fence, sweet dogs and flowers. I really love these photos. Very inspirational. :)

  SvarSlet
 3. I think this is one of the most significant information for me.
  And i’m glad reading your article.
  But should remark on some general things, the web site style is perfect,
  the articles is really great : D. Good job…
  หนังออนไลน์

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.