søndag den 27. maj 2018

Sommeraftener i maj

Hvor er vi heldige..... det har allerede været en bedre sommer end den vi havde sidste år, og jeg suger til mig af varmen, hyggen og den stemning og følelse som det bringer med sig. 


Min dejlige lange weekend synger på sidste vers, og det har været nogle fantastiske dage. Vi har spist ude hver aften, og vi har kunne sidde ude til trætheden meldte sig. En særlig luksus som vi her i landet ikke er så forvendte med, men jeg ku´ nu godt vænne mig til det.


Vi har sådan hygget os..... roen har været bundfældet, og vi har nydt det hele. Min søde mand er jo stadig "ukampdygtig" med hans opererede knæ - og det har jo lagt en dæmper på aktiviteterne. En del isposer er blevet brugt, og meget tid bliver brugt med benet oppe. Men ting tager tid, og så kan vi jo hygge os imens.


Aftenerne har budt på virkelig smukke farver. Ja himmelen, bålfadet og de levende lys kæmpende nærmest om at kunne skabe det mest stemningsfulde lys, og det blev helt perfekt. Duften fra bålet og de lune temperaturer lokkede os da også til at forfalde til en drink eller to. Det har været ren sommerferie stemning - og så i en weekend i maj. 


De varme dage har... ja de har været varme. Vi nyder at have en have med både sol og skygge, og har også været flittige med vandslangen. De mange krukker drikker masser af vand, og i dag har jeg også måtte overgive mig og vande noget af det vi har plantet i bedene.


Det ser stadig grønt ud, men græsset knaser, og den store rhododendron når måske ikke i fuld blomst, inden knopperne visner. Den får altså desværre ingen vand - det må jeg gemme til det som ikke kan overleve uden. Det positive er at knastør jord er nemt at luge - og at skvalderkål nærmest dejser om i varmen. Så nu er halvdelen af haven luget færdig - og jeg har nu blot "slangebedet" som venter på mig. At kunne sige man er færdig med dét og dét.... det er en stor tilfredsstillelse. Men det kender I jo nok ;-)


Hunde-pigerne glæder sig vist over at vi er så meget hjemme. Mine mange fridage, og nu også at Jesper også har været en del hjemme. Javist er han ret kedelig og vil ikke med ud og gå tur - men han er go´ til at sidde stille i en havestol og så kan man jo hygge sig sammen der. Vi håber nu begge han snart er på toppen igen.... utålmodigheden er vist ved at melde sig hos ham, og jeg glæder mig til vi igen kan drage ud i landet, tage på tur, og hjælpes ad i haven.


Rigtig god ny uge til jer alle. Jeg håber på lidt regn, men også på mere sol og varme. Sommerfølelsen gør os godt.... rigtig godt.
*Sommer*

6 kommentarer:

 1. Hei Susan. Så koselige bilder du viser. Her i Kristiansand er det også sommer. Koselig med stearinlys, også på denne tiden. Her er det restriksjoner når det gjelder vanning. Hagen lider under det, så vi kunne gjerne fått litt regn. God uke.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 2. Hej Susan
  Det har været nogle helt fantastiske aftener og dage, man har slet ikke lyst til at give slip på dagen og gå i seng.
  Jeg har også luget og plantet nyt og vandet, for vi har lerjord og den er hård som beton.
  Det lyder til at der ikke går så længe så kan Jesper igen suse rundt, især med din omsorgsfulde forplejning :o) og hundepigernes gode selskab.
  Masser af Knus og HIlsner fra Alma og mig.

  SvarSlet
 3. Det ser VIDUNDERLIGT ud - og aftenbillederne med levende lys er så indbydende - så smuk jeres have dog er

  SvarSlet
 4. Kære Susan
  Det ser SÅ hyggeligt ud med lys i din have.
  Ja, tænk at det er MAJ...! Ind i mellem kan jeg gå helt i august-mode og tænke, at nu er det nok snart slut med sommer. Og så er den slet ikke startet endnu... Jeg har lige hørt at København har haft temperaturrekord i dag. Den rekord de slog ligger tilbage i 1886 (ikke 1986). Skønt og tørt.
  Mange hilsener Lisbeth

  SvarSlet
 5. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  หนังออนไลน์

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.