torsdag den 10. maj 2018

En jubilæums model :-)

Mit lille projekt for gadehundene i Kathmandu, Nepal holder jubilæum. Ja tænk sig - nærmest uden jeg har opdaget det, så har antallet af senge jeg har hæklet, sneget sig op på 50 stk, og det er faktisk lidt overvældende at tænke på.  


Da jeg for 4 år siden lige netop nåede det - nåede at lave en seng til vores gamle hund Sherpa inden han drog bort, da blev det så utroligt tomt bagefter. Sengen gik i arv til vores hund Lukla, men jeg kunne ikke holde mig fra hækleriet, og da flere andre hundefolk viste interesse for sengene så fortsatte jeg med at hækle. Hvad der er blevet af nummer 2-49 er nærmest en gåde, for tiden er fløjet afsted. Men jeg husker alle de glade hilsner og billeder som jeg modtager af glade hunde og katte når de nyder dem, og jeg husker alle de søde tanker I sender mig når en seng er klar til at flytte "hjemmefra".
Det gør mig også oprigtigt glad at kunne se hvordan de donationer som sengene generer, gør en stor forskel for Kathmandu Animal Treatment Centre. De er i mine øjne helte - og de har deres hjerter og engagement på rette sted. Jeg er blot glad for at kunne hjælpe dem - og for at have fundet den rette måde for mig at gøre en forskel, og en måde at sprede glæde og håb.


Sengen her - jubilæums modellen, ja den skal den lange vej til USA hvor den er længe ventet. Det er helt fantastisk at mit budskab kan nå så langt ude - og at mine senge kan komme så langt omkring.


Nogen spørger hvad en seng koster..... Ja den "koster" en donation som man overfører direkte til gadehundeprojeket. Jeg har sammen med KAT-Centre fået oprettet en side til donationerne på YouCaring, og det er en nem og sikker måde at sende donationer afsted.
Prisen kommer an på størrelsen, men som eksempel så skal man for de største senge jeg laver sende en donation på 1200 kr. Sådan en seng er ca 60 i længden, og ca 15-19 cm i højden.


Du kan se meget mere om mine hundesenge ved at besøge siden HER - den har også en fane i min topmenu. 

Netop nu er ventetiden på en hundeseng ikke så lang..... Hvis du skulle lade dig friste. 

Hvis du gerne vil støtte det gode projekt men måske ikke lige står og mangler en hundeseng - så bliver alle donationer modtaget med kyshånd. Store som små donationer vil nemlig gøre en forskel - og selvfølgelig vil hver en krone går til formålet og ikke unødig administration.
Du kan bruge YouCaring linket HER, eller du er meget velkommen til at skrive til mig så kan jeg guide dig.

*TUSIND TAK TIL JER DER STØTTER PROJEKTET*

8 kommentarer:

 1. Susan, hvor er det fantastisk med dine krea-evner og så mange senge. Tillykke med der og ked alle de penge, du har hjulpet med at samle ind.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak. Jeg er også rigtig glad over at kunne være med til at hjælpe - og gøre en lille forskel.
   Mange hilsner fra Susan

   Slet
 2. Hej, hvor er den fin og ikke mindst den søde lille hund

  Top hyggelig blog du har
  :O)
  Annette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Annette
   Tak for din søde hilsen.... Hvor er det dejligt du kigger forbi herinde.
   Mange knus Susan

   Slet
 3. Beautiful image the building You chose well for the theme.
  Your blog is very nice,Thanks for sharing good blog.
  casino starbet

  SvarSlet
 4. I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much...
  Thanks for sharing the good information!
  หนังออนไลน์

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.