tirsdag den 5. december 2017

5. december - at føle sig glad og velkommen hjem

I går var jeg tilbage på arbejde efter mine sygedage - og lad mig bare være ærlig, det var nok mindst en dag for tidligt. Men så skete der alligevel noget særligt da jeg kom humpende og træt hjem fra arbejde.... for jeg så at alle lysene i haven var tændt, og det så helt helt fantastisk ud. 


Her er synet som mødte mig.... alle lys i haven var tændt, og vores lille orangeri var fyldt med de fineste spejlinger. Min søde mand havde tændt det hele og hvis ikke det syn og den tanke kan få humøret op så ved jeg næsten ikke hvad der kan.


Ja jeg er heldig med ham Jesper - for han ved lige hvad der gør glad. Vores have strålede, og det gjorde jeg vist nærmest også. Ja det kan godt være jeg var nærmest ubevægelig resten af dagen, men jeg var glad og humøret havde det virelig godt.


I skumringen er det det bedste tid at fotograferer havens lys..... det eneste der kunne have gjort billederne og stemningen mere fuldendt var nok et lille drys sne. Men sneen skal nok komme - det ved jeg. Jeg ved også, at jeg glæder mig til at vi sammen med familien skal samles i orangeriet til gløgg og æbleskiver.... det er lige om lidt - lige som julen :-)

Velkommen til julen og juleglæden 

5 kommentarer:

 1. Sikke et fansatstik smukt syn at komme hjem til. Kan bestemt godt forstå at det gav et ordentlig boost til humøret. Jeres have stråler, som altid om kap med stjernerne og man kan ikke andet end at blive i godt humør, af at se de smukke billeder. Tusind tak
  Knus og kram Heike

  SvarSlet
 2. Smukke billeder fra en smuk have. Hvor er det dejligt med din Jesper. God bedring. Lisbeth fra Silkeborg

  SvarSlet
 3. Ham har du VIRKELIG været heldig med, ham Jesper :)
  Sikken en dejlig stemning at komme hjem til. Specielt hvis man i forvejen er lidt mat i sokkerne :)

  Rigtig god bedring

  SvarSlet
 4. Den søde Jesper �� Dejligt at komme hjem til sådan et vidunderligt syn, ovenpå en hård dag. Det er så flot fotograferet, jo jo det hjælper da på de fine opstillinger og lys rundt om, meen det kræver sit at indfange det med linsen, tro mig jeg øver mig ihærdigt og det lykkedes mildest talt ikke ret godt, så dejligt at nyde jeres fine og gode fotos. Dejlig december til jer ����. Knus Carina

  SvarSlet
 5. Smukt :0)
  Ja, hvem ville ikke blive i godt humør over at se dette ..
  Kram

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.