mandag den 4. december 2017

4. december - Når ting bliver særlige i juletiden

Foran det store spejl i spisestuen står op til flere af mine ynglingsting. Den store høststage og den fantastiske glasglobe - begge gamle og fra det franske. Ja dem glædes jeg over hver eneste dag i løbet af året - men særligt i juletiden ser det bare ekstra fint ud. 


Den smukke engel til venstre for stagen er fra min mors kunstneriske hånd - og min julegave sidste år. Den er ganske særlig og jeg har nydt den hver eneste dag lige siden den flyttede ind her hos os. 


I globen har den gamle madonna fået selskab af både fattigmandssølv og gamle gamle glaskugler. De som er så gamle at de næppe holder til at få en lille tråd sat i, og få sin helt egen gren at hænge på. Rosenpebber grenene er nye for mig, men jeg er allerede blevet ret glad for dem. Den lyserøde farver er egenligt ikke en julefarve for mig, men alligevel passer de så fint sammen med det gamle glas.


Gamle glas af forskellige slags, farver og kvaliteter - en fin blanding og lige hvad jeg bedst kan li´. Den store kogle vandt jeg for nogle år siden i en give away her i blogland - og jeg siger jer at jeg blev glad. Den har tabt farven lidt siden da, da jeg kom til at tørre den af med en våd klud, men den er stadig smuk og noget ganske særligt for mig.
Det uperfekte er for mig det perfekte - og egentligt er det også en ret befriende følelse og tanke at have i livet. 


Ja julen behøver ikke at være så fyldt med pynt og sager - ikke her hos os ihvertfald. Jeg er særligt glad hvis blot de ting som jeg elsker særligt meget får lov at shine lidt. De deler gerne pladsen med glaskugler og gammelt julepynt, men hellere lidt og godt end enorme mængder. 

Jeg viste min mors bronzeengel da den kom til verden sidste jul (du kan gense indlægget HER) Siden er den blevet nydt og beundret i vores stuer, og glæden ved at have en engel i huset er stor.

I år har min mor præsenteret bronzesmykker - de er virkelig fine og jeg glæder mig til at vise jer dem. Du kan følge min mor hendes udstillinger og bronzekunst HER. Og så lover jeg at komme med et indlæg om denne års juleudstilling inden længe :-)


Har du mon deltaget i min lille jule-give-away? Du kan stadig nå det :-)
Du finder den lige HER

3 kommentarer:

 1. Åhhhh jeg er helt solgt
  Så smukt og helt boudoir agtigt.
  Din mors engel er så speciel og flot. Du er velsignet stadig have din mor, og at hun kan forære dig så smuk og personlig en gave.
  Skønt indlæg om kærlighed og taknemmelighed ❤️
  Tak for det.

  Knus, Lone

  SvarSlet
 2. Meget smukt spejl, globe og stage. Kan godt forstå du nyder det og specielt til jul.

  Smuk dag i blæst og kulde
  Charlotte

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.