lørdag den 21. oktober 2017

Efterårets blade

Ja jeg er jo fan af at se detaljerne og de små ting i det store billede..... se det med småt og det som måske ikke syner af så meget. 


Efterårets utroligt mange smukke blade er blot én af de ting der er falde i staver over derude lige nu, og jeg kan slet ikke lade være at undres over hvor stor variation der er. Her følger en lille kollage over efterårets blade i vores lille have.De gyldne farver der kan lyse som guld hvis solen får lov at kigge frem og de gyldne rødlige striber der tegner linjerne i bladene.Bladenes mønstre bliver synlige og iført efterårsdresset er det måske nemmere at få øje på dem....  Løv som igennem hele sommeren har haft en anonym og ubetydelig rolle gør sig pludselig bemærket - og beder om lidt opmærksomhed.


 

Den noble dame i den eventyrlige røde efterårspragt er vores blåbær. Den røde farve er samlings punktet i beddet foran vores stuevindue - og netop grunden til at den blev placeret netop her. 


Dagen i dag har også lokket mig i haven med kameraet. Solen, lyset og farverne lokkede - ligesom duften af den friske og klare luft. Nu venter en skøn eftermiddag og aften inden døre med ild i brændeovnen og glade gæster. Min søde mand er kommet godt hjem fra sin fantastiske rejse i sidste weekend, og nu hvor familien igen er samlet glæder jeg mig særligt til de mørke og hyggelige efterårsaftener i den lune stue. 


 Jeg håber I alle får en dejlig weekend - og måske får nærkigget lidt på det smukke efterår. Ud og nyd farverne og duftene, lyset og glæden over stadig at kunne mærke solens varme i ansigtet.

😍

8 kommentarer:

 1. Sikke et smukt indlæg, Susan! Tak for det :-) Og fortsat god weekend til dig og din samlede familie!
  Knus

  SvarSlet
 2. Helle Aagaard's have Sydfyn21. oktober 2017 kl. 16.09

  Ja det er virkelig smukt det hele... man skal bare knibe øjnene let sammen og fokusere på de fine detaljer. Jeg render ude hele dagen i dag, ordner drivhus men nu skulle jeg lige ind og sætte kaffe over, så kunne jeg jo lige benytte ventetiden til at kigge her. Knus og dejlig weekend

  SvarSlet
 3. Der ser bare så nysseligt og hyggeligt ud hos jer. Her har det regnet - og løglægningen er igen igen blevet udsat. Håber jeg kan få blot et par timer imorgen. Der er langt igen til jeg er færdig.
  Ønsker jer begge og hundebørnene en dejlig weekend.

  knus
  Eva

  SvarSlet
 4. Du har ret: Sikken en variation. Tak for turen.
  Mange hilsener, Lisbeth

  SvarSlet
 5. Hei Susan. Takk for turen. Nydelige farger nå om høsten. God uke til deg.
  Hanne-Lise.

  SvarSlet
 6. Helt enig - efteråret byder på så mange skønne syn. Og øjnene holder fest i haven og i skoven. Men man skal ud for at finde de skønne syn og ikke sidde inde og sukke over, at grillen skal pakkes væk, og at der aldrig blev brug for solcremen :-)
  God mandag :-)

  SvarSlet
 7. Hej Susan
  Det er så smukt derude og det er bare med at komme ud og nyde det mens det er der :o) super smukke billeder.
  Knus

  SvarSlet
 8. Så smukke farver vi får her om efteråret...

  God dag
  Annette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.