fredag den 20. oktober 2017

Det smukke i efteråret....

Jeg ved at mange bliver lidt små triste på denne tid......  Sommeren er ovre - hvis den da overhovedet har været her, og forude venter en tid med mange mørke timer og et til tider uvenligt vejr. Ja jeg forstår det jo egentligt godt - men forsøger selv at prøve at se det smukkeste og bedste i hvad dagene og livet bringer os, det virker ligesom bedst for mig. Når himmelen er grå og alting ser trist og tåget ud - så find de smukke og fantastiske ting at fokusere på, uanset hvor små de end måtte være. 


I det store billede er træerne ved at tabe alle bladene og hvis du ikke allerede har været i gang med at samle dem sammen, så er det måske et projekt i de kommende weekender. Men hvis man ser lidt nærmere på "efterårsbilledet" så er det fantastisk smukt med sine mange farver og stemninger.


Nogle af de fineste og mest personlige ting i vores lille have er belægningsstenene fra keramiker Helle Nørby. Potestenene og guldsmedene - i den helt fantastiske blå farve som kun Helle kan fremtrylle. Små glade mesterværker, som altid får mig til at smile og som i efteråret bliver endnu smukkere end ellers. De nedfaldene og farverige blade får den blå farve til at se endnu finere og klarere ud, og så laver de ligesom en helt naturlig ramme omkring kunstvækerne.


Det smukke i efteråret er bestemt værd at kigge efter derude.... nyd farverne og gløden, og nyd de blå og lyse dage ekstra meget. Når solen får lov at deltage i festen får de gyldne farver liv som var det ild, og vinden vil få de sidste løse blade til slippe sit tag i sommeren.
Det er smukt.... og sanseligt.


Lukla nyder altid en tår af den friske vand i pytte-stenen.... og måske særligt meget på en frisk og smuk efterårsdag.

NYD EFTERÅRET - NYD WEEKENDEN

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.