torsdag den 29. juni 2017

Glas i haven

For et par weekender siden tog vi på tur i det grønne. Glaskunstneren "Glas og glimt" i det nordjyske havde åbent i butikken ligesom der var gourmet på programmet.  


Gourmet under kronerne er navnet på et arrangement hvor man kan se og købe både de smukke glasfugle som glaskunstneren laver, og ligeledes blive fristet af en masse lækre og lokale delikatesser. Det fristede ihvertfald mig - og jeg fik lokket min søde mand med på udflugt, helt uden han vidste hvor turen gik hen.


Normalt er der ikke åbent i butikken, og de smukke glasfugle kan købes hos andre forhandlere rundt i landet. Men en tur i skoven er da perfekt hvis man gerne vil købe glasfugle.. og det ville jeg jo gerne.


Jeg har jo en ting med lys og glas... og fugle :-) Så jeg havde nok en ide om fuglene ville friste mig virkelig meget. De fristede også Jesper, og jeg tror at han syntes det var en fin lille "før-fødselsdagsgave" at han kunne finde sig et par fugle i "flokken". En spætmejse og blåmejse blev det til - og den lille "gærde-smukke" måtte jeg bare eje :-)


Nu hænger de i espalieret med vores pæretræer - lige ved siden af vores glashus. Her kan vi nemlig nyde synet af fuglene når vi ligger og nyder livet i den gamle jernseng, og vi elsker dem allerede.

Jeg ved at mange af jer elsker fugle ligesom jeg..... så måske I har lyst til at se mere til de smukke glasfugle :-)


Besøg Glas og Glimt HER


2 kommentarer:

 1. Svar
  1. Ja de er fine... de er MEGA fine :-) Jeg ved de ikke er billige - men hvem kunne ikke bruge sig SÅ gode gaveønsker.
   Skøn aften Sussi
   Knus Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.