søndag den 2. juli 2017

Midsommer i haven

Ihhh hvor er midsommeren dejlig. Lyse sommeraftener og korte nætter er bare noget særligt - og selv om de varme temperaturer lader vente på sig, så kan det ikke tage glæden fra os.


Vores sommerhave har altid været fyldt med levende lys. Masser af levende lys i gamle glas, lanterner og bålfaddet. Den stemning og følelse af rum og eventyr kan vi ikke leve uden.


I år er sommerhaven også prydet med lys i det gamle æbletræ. Lyskæden som min søde mand så sirligt snoede omkring de krogede grene dengang i december måned - ja til stor overraskelse for mig, de har nemlig fået lov at blive hængende. (Se eller gense indlægget HER)


Allerede dengang snakkede vi om at de da også kunne være flotte om sommeren - og det holdt stik. Det er SÅ flot med en lysende "himmel" over vores lille nye terasse, og når man sidder i Orangeriet giver det også bare en helt speciel og magisk stemning.


Det er ikke helt så voldsomt og skarpt i lyset som billederne kan se ud til.. nej det er sådan en blød og varm og "rar" oplevelse :-) De grønne farver bliver også ganske speciel - og det er næsten lidt magisk at kunne se og opleve sin "nat-have".


Lyskæderne er ganske diskrete og ses ikke på træet når de ikke er tændt, og ledningen den svæver en ganske kort vej fra en gren og så ind i Orangeriet. Her gemmer den sig i listerne og stikkene er gemt væk på diskret måde.


Jeg håber I alle har haft en skøn weekend. Måske I har været til Åben have eller marked - eller blot nydt jeres egen smukke og grønne paradis.

Glade havehilsener Susan  

7 kommentarer:

 1. Det ser helt fantastisk ud i jeres aften have, så hyggeligt med det blafrende lys, håber I får mange dejlige aftner endnu i sommerhaven VH Carina

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Carina
   Ja .. sommeren lader vente på sig, men vi håber.. og hepper :-) Lyset er fantastisk... og gør SÅ meget for et "haverum". Jeg glæder mig til mange skønne stunder derude.
   Mange sommerhilsner Susan

   Slet
 2. Hvor er det smukt Susan :-) Jeg elsker de lyse sommernætter og levende lys på terrassen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lotte
   Ja... vi elsker også lysene... og da min søde mand fik tanken at lade julelysene hænge til "sommerbrug" var det bare SELVFØLGELIG :-) Det er en super go ide... og det gør sig virkelig godt sammen med de levende lys.
   Go aften
   Susan

   Slet
 3. Perfekt med brug af lyskæderne nu, det ser så godt ud. En lun sommeraften med en drink i godt selskab og så lidt lækkert lys i træet, ja så kan det ikke blive bedre:-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Det ser utroligt hyggeligt ud, nu kan folk jo nok ikke kigge så godt ind med det nye plankeværk, og det er heldigt, for ellers ville de nok komme ind i haven tiltrukket af lyset. Jeg har sat en lyskæde med sommerfugle ind i mit drivhus, men desværre kan jeg ikke se det indefra, men hyg'ligt ser det ud (når jeg en sjælden gang kommer ud efter mørkets frembrud hi hi)

  SvarSlet
 5. Der er noget særligt over de danske sommeraftener, når de rammer på den måde. Det ser flot ud ud.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.