onsdag den 21. juni 2017

Stort tillykke

Jeg vil gerne sendet et STORT tillykke til den dejligste havekvinde jeg kender.... den skønne Jytte Aggerholm Justesen.. vores allesammens Tante Grøn.


Jytte har i dag vundet 2 super flotte priser til det store haveshow CPH Garden 2017 - nemlig

"Årets grønne profil" og "Årets havebog" for bogen Tante Grøns have

Flotte titler som hun har fået ved at modtage stemmerne fra os "almindelige" havefolk fra nær og fjern i Haveselskabets konkurrence.

Jytte kan noget ganske særligt når det kommer til ord og planter - og hun fortæller så levende at man bliver opslugt af ordene når man fordyber sig i hendes bøger. Vi har jo selv haft fornøjelsen af at være fotografer til den nye bog hun så poetisk og klogt har skrevet - Cottagehaven - det var en på alle måder stor og lærerig oplevelse, og jeg er taknemmelig for at have haft så mange stjernestunder med så dejlig og klog en kvinde.


Tante Grøns have er en fantastisk bog som jeg selv elsker utroligt højt og som jeg ved mange har glædet sig over og fordybet sig i utallige gange. Den fortjener på ingen måde så lille et billede som jeg viser her - men jeg har måtte "låne" billedet ved en boghandler for at kunne vise jer den. Jeg beklager meget - men tror måske at flere af jer allerede har bogen stående og ved hvilke én det er :-)


STORT TILLYKKE KÆRE JYTTE 

Vil du besøge Tante Grøn´s have - så kan du se mere om deres åben have her i juli måned HER
Vil du se mere om CPH- Garden - så kan du se mere HER

Jeg har desværre ikke kunne finde en oversigt over vinderne af de andre kategorier... jeg venter i spænding på updates fra de heldige der deltager i festlighederne i det Sjællandske.

26 kommentarer:

 1. Ih.... tillykke til søde Tante Grøn :)
  Kære Jytte, så velfortjent, glæder mig til at give dig et rigtigt tillykke-knus når vi ses om lige snart.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.

   Tusind tak for den dejlige lykønskning. Jeg glæder mig virkelig meget til at få mit tillykkeknus næste weekend. Det bliver dejligt at se jer igen, skønne trofaste havegæster.   Slet
 2. Så meget tillykke til Tante Grøn.... og også lidt tillykke til jer to

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej kære Sussi 😃 Hyldelsten er til Jytte alene 😃 Bogen er ikke Cottagehaver.... men Jyttes første kreation hvor Claus Dalby fotograferede. Den kan vi inke prale af at have en finger med i spillet på 😉 Stort knus fra Susan

   Slet
  2. Kære Sussi.

   Tusind tak for din søde hilsen. Det er så dejligt, at I deler glæden med mig. Det er faktisk næsten det bedste af det hele


   Slet
 3. Stort Tillykke til Tante Grøn :o) jeg så lige på Facebook at Maria fra Livsnyderhaven også har vundet en pris :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det så jeg også efter at have skrevet indlæget her 😃 Det er også en dejlig blog og smuk have hun har
   STORT tillykke til Maria med Livsnyderhaven også

   Slet
  2. Mange mange tak for din søde lykønskning. Den varmede helt ned i storetåen

   Slet
 4. Så FEDT, kæmpe stort- meget stort og MegA stort TILLYKKE med priserne Jytte-og du er en kæmpe kilde til inspiration <3
  Også tillykke til jer to dygtige-blomsterfotografer.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Jytte er en fantastisk inspiration for mange 😃 Vi kære Anette har dog ikke noget med denne havebog at gøre...ud over ar vi eksker den. Det er Claus Dalby der fotograferede til den. Vi kan kun tage æren for billederne i Cottagehaver 😀
   KNUS

   Slet
  2. Kære Anette.

   Tusind tak, min blomst. Jeg er så glad for, at jeg har kunnet give dig noget inspiration. Jeg vil så gerne give haveglæden videre.

   Slet
 5. Du skriver det rigtig flot Susan.
  Ingen tvivl om at de to priser er gået til den helt rigtige. Hun er en kæmpe inspirationskilde og en fantastisk kvinde på alle måder.
  Jeg vil i samme ånd tilskynde alle jer der endnu ikke har set hende og syrenprinses paradis om at tage til deres åbne have lige om lidt, der er en kæmpe oplevelse, meget lærerigt også køreturen værd hvis man kommer langsvejs fra.
  God dag til jer alle herfra det midtfynske, Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Pia... du har evigt ret. Deres have er en stor oplevelse og bestemt værd at køre efter. Jeg håber vi ses på Mors
   Knus Susan

   Slet
  2. Vi ville hellere end gerne have været afsted op til dette paradis og disse fantastiske mennesker, men desværre kan vi ikke få det til at passe denne gang. Jørgen har arbejdsweekend og kan ikke få fri her i ferietiden. øvøv.
   Håber I nyder vandet
   Knus herfra Pia

   Slet
  3. Kære Pia.

   Mange tusind tak for din støtte hele vejen igennem. Og for lykønskningerne. Jeg havde ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være den heldige.

   Vi vil savne jer meget til Gardenparty, men det arbejde tager jo meget af Jørgens fritid:o)

   Slet
 6. Til lykke til Tante Grøn (og til jer der har taget billederne til bogen)! Og sikke et skønt billede :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Nana
   Ja det er er SKØNT billede af Jytte... også et af mine favoritter 😃 Bogen der blev nomineret og som vandt var den første bog Jytte skrev.... den hvor Claus Dalby fotograferede.
   Vi kan kun prale af at have været fotogeafer pp den nye bog Cottagehaver.
   STORT knus

   Slet
  2. Kære Nana.

   Tusind tak for din hjertevarmende lykønskning.

   Slet
 7. Cottagehave er den skønneste havebog, og jeg er vild med jeres billeder. Tante Grøn har i hvert fald fortjent de to priser - alt andet havde da været helt galt :-)
  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Karen. Jeg er helt enig med dig...og tak for de skønne ord om Cottagehaver. Bogen der har vundet er nu Jyttes første bog Tante Grøns have.... og den har vi ikke fotograferet til. Skøn dag til dig
   Knus Susan

   Slet
  2. Det ved jeg - jeg var der jo :-) - men det er også Cottagehave, jeg snakker om. Tante Grøns Have er også en af mine yndlings-havebøger, men Cottagehave er sublim - hverken mere eller mindre.
   Knus, Karen

   Slet
  3. Kære Karen.

   Smukke og store ord fra dig. TUSIND TUSIND TAK

   Slet
 8. Dejlig læsning om både blomsterplukning og om alle vinderne på CPH Garden :)

  Får helt lyst til at 'smutte' nord på til Tanta Grøns åbne have i juli, selvom jeg bor i det Fynske :)
  Bøgerne har jeg jo, men at se det i virkeligheden ville jeg elske <3

  Næste år skulle man måske også prøve at tage til CPH Garden ??? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Frøken Leth.

   Du skal være så hjertelig velkommen, hvis du beslutter dig for at tage på en havetur til Mors.

   Slet
 9. Kære Susan.

  Af hjertet tak for de smukke lykønskninger, som gjorde mig utroligt glad. Jeg har slet ikke ord for, hvor meget de to Awards betyder for mig. Jeg, som altid har elsket blomster og det at skrive, oplever nu pludselig, at andre bliver inspireret af det , jeg holder så meget af. Det er virkelig stort. At få sådan et skulderklap betyder rigtig rigtig meget for mig og også for John. Taknemlighed er det eneste ord, der virkelig duer her.

  Også tusind tak for info om vort Gardenparty og for linket til programmet. Det er jeg rigtig glad for, da jeg jo mest færdes på IG i disse travle tider.

  Endnu engang TUSIND TAK fordi I glæder jer på mine vegne. Det varmer mere end I aner.

  Grønne knus

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.