mandag den 17. april 2017

Havesti og højbede - og happy happy me :-)

Ihhh hvor har vi mange spændende projekter..... ja de står næsten i kø for at blive ført ud i livet. Men er det ligesom om at vejret ikke har været så medgørligt her i påsken? Lige som tiden altså? Lad os bare sige.. jeg glæder mig til solen igen kigger frem, ligesom jeg glæder mig over at der kun venter mig to arbejdsdage i denne uge.


Billederne her er fra sidste weekend - ja dengang hvor der var sol og jorden var tør, og hvor vi havde sat os for at få plantet på den indvendige side af hegnet mod vejen. Hundene var som sædvanligt med på 1. række og da de jo ikke længere skal agere politibetjente ved vejen, så kunne de hygge sig sammen med os 2-benede med at grave og plante.


Hegnet er plantet til med det vigtigste og det der skal skabe vores grønne "væg", nemlig klatrende roser og klematis. De skal gerne få godt fat så hurtigt som muligt og vi håber at kunne nyde både duften og synet allerede i denne sommer. Nærmere præsentation af de klatrende "damer" følger inden længe - ligesom lidt billeder af hvad vi ellers fik bedrevet på vores "plantedag".


Terrassen er på en eller anden måde altid det sidste sted jeg får ryddet vinteren væk... og det er altid her at alt mit "guld" ender med at bliver samlet sammen, ligesom havens krukker jo står linet op her indtil de bliver fordelt rundt i haven. I år var ingen undtagelse..... ;-) Og til dem som nogen gange spørger om vores have altid er "så fin og ryddelig" kan jeg sige.... nix det er den bestemt ikke :-)

 

Gudskelov kom der overblik over roddet efter et par timers arbejde, og straks der igen var lidt plads at komme rundt på, var der endnu et par kasser fra garagen som trak for at komme ud i dagslyset. Det var kasserne med højbedene fra "Land" der igennem alt for lang tid bare har ventet på os og det længe ventede hegn. Men nu, endeligt,  kom øjeblikket hvor vi skulle åbne for de fine sager. Bedene skal forhåbentligt ganske snart på plads, og så skal vores urtehave have en betydelige udvidelse.
Det bliver virkelig godt.


Ja stierne er også "under proces" :-) Til vores store overraskelse fik leverandøren af vores belægningssten en tur omkring Viborg inden påsken - og pludselig var der mulighed for at gå igang med arbejdet. En hjælpende hånd af en god kammerat gav os et godt læs sand på en hellig Skærtorsdag, og pludselig blev det en festlig og beskidt dag at være hund :-)


Sarpa som skulle agerer som udstillingshund Langfredag var langt fra i det pæne "dress", men så er det jo godt at have noget godt og effektivt shampoo i baghånden. Ja - der skal være plads til begge dele, sådan er det at være hund her hos os.


Og se så her....  :-) Imens Sarpa og jeg tog en dag på de bonede gulve, havde min søde mand travlt hjemme i haven. Han havde lavet første del af havestien - havde han - og SÅ endelig kunne det fine "skildvagtsskur" komme på plads. Ja det kan virke en smule utålmodigt at huset var SÅ hurtigt på plads - men ud over at det også er ganske sandt, så er huset også rettesnoren for hvor den  næste sti skal ligge.

Det er så fint , og for hvert lille skridt vi når videre, jo mere tydeligt bliver mit indre billede af det endelige resultat.... det bliver perfekt og jeg er virkelig glad :-)


Håber I har haft en skøn påske :-)

8 kommentarer:

 1. Hej Susan, det ser sørme spændende ud. Fin idé med skuret som blikfang for enden af stien.
  Vh Nina

  SvarSlet
 2. Ih hvor er det spændende, så fint det bliver. Dejligt med hjælpere, både dem på 2 og 4 ben.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 3. Hej sødeste Susan
  Hvor sker der meget i jeres smukke have. Det er altid så spændende at få de planer der har rumsteret inde i hovedet og på papir ført ud i virkeligheden. Det fine skildervagtshus står jo perfekt der.
  Og så vil vi altså gerne be om noget lidt lunere vinde så i kan komme i haven :o)) og nyde det uden at skal arbejde for at holde varmen.
  fra på Lørdag går jeg på ferie igen i 2 uger og så skulle der gerne ske noget i min have også.
  Rigtig dejlig dag til jer alle 4.
  kram fra Linda

  SvarSlet
 4. Hej Susan
  Først stort TILLYKKE med det færdige hegn, det ser så godt ud, og giver meget ro. Og hvor bliver det lækkert med alle de planter op af.
  Hvor er det lille skildervagtshus både sød og meget meget smukt-jeg oplever det lidt som i et eventyr:-)
  Ha den dejligste dag
  Havehilsner Anette

  SvarSlet
 5. Hvor ser det bare godt ud. Skilderhuset passer perfekt ind der :-). Glæder mig til at se mere :-). Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 6. Det bliver godt og det skilderhus er da bare så fin. Dejligt med nye projekter i haven.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 7. ja..vejret kunne bestemt godt have været lidt bedre i påsken ;0)
  Hvor ser det bare fint ud, det I har fået færdigt i jeres have - det tegner så godt. Rigtig god arbejdslyst - mon ikke snart vejret begynder at være med os igen..

  SvarSlet
 8. Hvor er det fint.
  lyder som om dine hunde reagere på ting de ser, Zorro siger mere hvis han høre ting og ikke kan se dem.
  elsker at se mudder hund i trillebør, godt der er plads til det selv om man skal på udstilling, for at grave er jo sjovt.

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.