fredag den 7. april 2017

Det nye hegn har fået grønt selskab :-)

Der er ingen tvivl om at jeg elsker en grøn hæk  og alt den frodighed den kan give til et haverum. Men når man som vi, har brug for et hegn så betyder det jo langt fra det er slut med alt det grønne. 


Tværtimod er det ligesom et "rent lærred" hvor vi kan slå os løs med den store "farvelade". Ja vi vil nu mest have fokus på de sart rosa, hvide og doucede farver... ligesom den grønne farveskala nok skal blive flittigt brugt. Frodigheden skal nok komme tilbage.. og vi har frit slag og masser af muligheder for at udfolde os som "malere" :-)


Allerede inden vi satte hegnet viste jeg at der skulle plantes klatrehortensia på siden ud mod vejen. De bliver så uendeligt smukke med deres flotte grønne blade og de hvide og duftende blomster. De er også tilpas krogede til at kunne dække det lidt "sjove" hjørne hvor hjørnestoplen stikker lidt for meget i øjnene. 

 

Men jeg havde også en ide om at hegnet skulle males i den fine dueblå farve som vores fordør også har - og den ide viste sig at være forkert. Der er ingen tvivl om at det ville være smukt med farven, men hvis man først begynder at male et hegn, så hænger man på dén... og det bliver et tilbagevende job, som ikke er nemt med alt den beplantning som vi tænker os. Så efter mange overvejelser endte vi med at tage turen til Lemming Hegn, hvor vi kunne se det samme hegn med "år på bagen". Det var smukt og i den fineste grålige tone....  og så.. så var beslutningen jo nem. 


Den gamle sti bag hegnet mod vejen er blevet lagt på plads igen, og nu venter vi blot på at stenene til de nye stier ankommer. En tålmodighedsprøve når fingrene kribler og alting bare venter på at vi kan plante i de nye bede. 


Men altså.. det er jo masser af andre ting at give sig til derude. Foråret er kommet og der er frodigt og grønt over alt. Alting spire og alting gror - det er virkelig vidunderligt. 


I går var det iøvrigt bloggens 6 års føs´da :-) Det kom jeg i tanke om da jeg sad med næsen godt gemt i at luge græs i mellem lavendelerne. Men det skal da fejres... ligesom alt muligt andet skal fejres, og derfor tænkte jeg om I mon kunne tænke jer en Give Away? En go´ en af slagsen vel og mærket... med en ret go´ præmie ;-) Er I klar?? 

SKAL VI HA´ EN GIVE AWAY? :-)

8 kommentarer:

 1. Hej Susan. Det bliver en så flot syn med klatrehortensia ud mod gaden og en nydelse for alle dem, der passerer jeres hus. Jeg kan godt forstå, at det kribler i fingrene for at komme videre "indenfor". Jeg glæder mig til at se, hvad I finder på i de nye bede :-). Tillykke med bloggens fødselsdag, en give away er jeg altid med på :-). God weekend til jer. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 2. hvor er det også blevet fint med symbiosen mellem belægningen under den franske jernseng og stien ved hegnet - det ser så ordentligt ud (orden det kan jeg godt li'.... bare ikke for meget selvfølgelig)Tillykke på fødselsdagen, du har haft mange fine indlæg, som jeg har læst med glæde og fået gode ideer fra... Give away... jaaaaeeeeee

  SvarSlet
 3. Klatrehortensia er skønne! God idé! Jeg venter spændt på at se beplantningen på den anden side af hegnet :-)
  Til lykke med blogfødselsdagen! Du tager de skønneste billeder, og du skaber en smuk stemning. Det er altid en fornøjelse at besøge dig her på bloggen!
  Knus fra Nana

  SvarSlet
 4. Kære Susan
  Hvor det glæder mig at i ikke maler det smukke hegn, det er bare så flot.
  Det bliver smukt med klatre hortensiaen. Der fik jeg så lige en super ide til at lave en væg med :o)
  Tillykke med blog fødselsdagen, JAAAAA vi vil gerne have en Give Away :o)
  Knus og kram til dig og nus til pigerne.

  SvarSlet
 5. Kære Susan Tillykke med det smukke hegn, det ser vidunderligt ud og bliver et syn for guder med klatrehortensia på. Jeg kan godt forstå, at det kribler i dig for at komme igang på den anden side af hegnet. Knus Tina

  SvarSlet
 6. Kære Susan.
  Jeg glæder mig også over at I ikke maler hegnet. Det er SÅ smukt som det er, og med klatrehortensia op ad det, bliver det helt fantastisk.
  Tillykke med din blog-fødselsdag. En lille Give Away er altid spændende.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 7. Du kan da tro vi glæder os til en hyggelig give-away og hjertelig god fornøjelse og hygge med det fine hegn og dets skønne beplantninger. Kærlige (forblæste) havehilsner og rigtig god påske fra det sydfynske :-)

  SvarSlet
 8. Det ser rigtig godt ud med klatrehortensia opad det nye hegn. Her har vi et ikke særlig pænt plankeværk, så det har Carsten malet grønt, efterhånden har han fået malet det hele - og det pyntede rigtig meget.

  En give away er altid en god ting. Tillykke med blogfødselsdagen :)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.