torsdag den 3. november 2016

Fra barneseng til hundeseng ♥

Den gamle barneseng som vi tog med hjem fra vores tur til Tyskland, er kommer på sin plads og helt fantastisk er det, at hunden har taget den til sig på bedste vis. Der er ingen tvivl - de har manglet sådan én lige så meget som jeg har ♥


Sengen står under min søde mands whisky skab - men bliver på de råkolde dage rykket ud foran brændeovnen så varmen rigtig kan nydes.


Måske vores hunde bare mere prinsesser end andre hunde, men de forstår altså at gøre sig magelige og særligt at sætte pris på råhygge og lidt luksus. Ja - hvem kunne vide at de ville elske sengen så meget, og bruge den hver eneste dag? Selv om jeg var meget sikker i min sag, så er det alligevel en rigtig god følelse at se dem nyde livet på bedste vis imens de ligger der sammen.


Lukla ligner nærmest én som siger "du ta´r den ikke fra mig igen". Og nej - det ku´ jeg bestemt ikke. Sengen har nu fået nyt liv her hos os - og dens fortid som barneseng er nu udskiftet men lang og elsket karriere som hundeseng.

♥♥♥

6 kommentarer:

 1. Der er nogen der forstår at nyde livet. Det ser rigtig hyggeligt ud.

  SvarSlet
 2. Dejlig hundeseng, ja hunde forstår virkelig at nyde det og slappe af.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
 3. Hvor ser det bare hyggeligt ud, og den passer jo perfekt. 👍🤗😍

  SvarSlet
 4. Hvor er det altså bare en skøn seng. jeg har lige vist den til Alma der siger den er fin men at hendes den hæklede er den bedste:o)
  Rigtig dejlig weekend fra Alma Og mig.

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare fint :0) Lige nu hygger vores sig med et tæppe på gulvet - hvis den store da ikke sniger sig i sofaen ;0) !! Hmm måske skulle jeg også på jagt efter en barneseng..

  SvarSlet
 6. God ide, at bruge børnesengen på den måde! (y)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.