mandag den 30. november 2015

Gorm kom forbi

Der var sus på i aftes da Gorm lagde sin bane henover midtjylland. Vi nåede netop at få ryddet haven inden blæsten tog til, og så kunne vi ellers sidde trygt og godt inden døre. Ganske som sædvanligt er vi ret trygge når det lægger an til storm, for vi ved hvor godt vores lille glashus - et Junior Orangeri fra Pavillon Danmark, står i vores have. Huset står trygt og godt - og kun hvad der ellers suser rundt i haven er vist den største trussel. 


Jeg kan se hvor hårdt andre er ramt - og hvor mange drivhuse der ligger knuste. Jeg forstår folks frustrationer, og bliver også lidt ked af at de fortæller det er deres drømme der er knust. Drømme - og særligt havedrømme er godt for krop og sjæl. Jeg er jo ikke ekspert - men jeg tror at kvaliteten af profilerne har utroligt meget at sige. Sikkerhedsglasset giver sig heller ikke på samme måde, som det tyndt almindelige glas, og generelt så kan en højere pris nok være godt givet ud.


Her måtte én havekrukke lade livet - ligesom vores flagline og vimpel endte i hækken. Småtterier... som jeg da er lidt irriteret over, men som jeg bestemt kan leve med.


I dag kom der så et ordentligt lag hagl - efterfulgt at både sol og regn. Ja den danske vinter er i sandhed en omskiftelig dame. Jeg håber blot på at hun nu også snart trænger til at iklæde sig sin smukke hvide festkjole.


Jeg håber du også har set solen i dag - og at de som har mistet deres drivhus, ikke har mistet deres haveglæde samtidig.

* I morgen starter julen.... og min lille julekalender *

4 kommentarer:

 1. Ser først nu at du har lavet et indlæg med samme titel som jeg lige har lavet men det var jo nok også den samme Gorm der kom forbi. Godt at se at i også slap billigt..der er uhyggelige billeder nok på tv og fb.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rita.
   Ja det er den samme Gorm vi skriver om..... jeg havde ikke lige set at du havde lavet et indlæg med samme titel.
   Naturen har utrolige kræfter og vi kan ikke andet end at forsøge at føje dem. Det er svært at svare igen når først en storm kommer rullende.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Hvor godt at høre at jeres smukke drivhus står urørt efter Gorms rasen. Vi slap også fra besøget med al glas intakt og ingen større skade.
  Havedrømme der knuses helt bogstaveligt med et ødelagt drivhus er ingen spøg og jeg tror også det kan betale sig at købe kvalitet.
  God 1. december.
  Knus, Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Ulla.
   Dejligt at høre I også slap nådigt fra Gorms vilde kløer. Enorme oprydninger i haverne er ikke det sjoveste - og særligt ikke lige nu hvor vi allerhelst vil hygge os inden døre og tænke på rare og julede ting.
   Også god 1. december til dig og dine
   KNUS

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.