onsdag den 11. november 2015

Nyt haveguf fra Wildlife Garden

En ny pakke er kommet fra Wildlife Garden i Sverige. De er glade for vores samarbejde, hvor jeg får lov at teste og nyde nogle af deres produkter her i vores hjem og have -  og hvor jeg deler ud af mine erfaringer her på bloggen. Som jeg fortalte, da jeg i foråret fik min første pakke, så er det jo i kategorien "reklame". Men da jeg syntes det er fine ting, som passer perfekt ind i vores stil og den måde vi bruger vores have - og som jeg iøvrigt gerne selv skrev på mine juleønsker, så er jeg også stadig glad for de "Svenske pakker". 


I pakken var der disse to skønne støbejerns fugle - en gærdesmutte og en due . Fine og elegante på sådan en "massiv" måde. Jeg ved allerede hvorfra de skal have udsynet over vores have her i vinteren - for det skønne er at de jo ikke blæser væk. De bliver stående i vind og vejr, og bliver kun flottere af at få noget vinter-patina, og måske lidt rimfrost på fjerene.


En anden nyhed til havens fugle er det nye foderhus - med indbygget vandskål/badeland i taget. Umiddelbart en smart ide, men også en ide som jeg er spændt på om den "holder vand" :-) Der er flere ting på den nye udgave her, som er lavet lidt anderledes end på den velkendte klassiker, og vores yngling model nemlig "Foderladen". Jeg - og med garanti også havens fugle, glæder os til at få den taget rigtig i brug.


Nu venter en fridag - og snart en god weekend. Måske der bliver tid og mulighed for at ta´ endnu et skridt nærmere at jeg kan få lov at vinterdekorerer haven. Jeg kan næsten ikke vente til at få gran, lanterner, lys - og ikke mindst smedejernsfugle placeret.


* Hyg jer *

6 kommentarer:

 1. Sikke skønne fugle du har fået, det er da dejligt at få lov til at være prøveklud for smukke ting :-). Så må du jo i gang med din julehave pyntning og måske vil vi andre blive fristet til at investere i bla fuglene, god arbejdslyst, det er en skøn tid :-), kh Margit

  SvarSlet
 2. Fuglene er smukke. Altid lækre produkter. Lidt misundelig er jeg... God dag

  SvarSlet
 3. Det ser ud som om der er en skuffe (som på kanariefuglebure) så man nemt kan rense foderbakken for snavs og puha...... det ER da smart ....hvis jeg ellers har set rigtigt

  SvarSlet
 4. Mignons ces oiseaux !
  bonne soirée

  SvarSlet
 5. Hej Susan. Det er vel nok skønne ting du har fået til din have. Det er en dejlig tid der står for døren med udsmykning af hus og haver. Håber vi får lidt vinter med sne og frost. Knus fra Birgith.

  SvarSlet
 6. Så fine ting til haven... :0) Et lidt sjovt koncept synes jeg til et foderhus, med indbygget spa... ;0)

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.