torsdag den 29. oktober 2015

Besøg i et skatkammer

Da vi i lørdags satte traileren på bilen og kørte afsted efter vores nye bord til køkkenet, kørte vi afsted mod My Vintage Home i Fredericia. En skøn butik som bugner af de fineste ting. Fransk, romantisk og også ting i den mere rå stil. 


Vi skulle mødes med HC og Finn som har butikken, i deres showroom - og ganske som sædvanligt bliver vi mødt med store smil, glade hilsner og varm kaffe. De stod netop og skulle igang med at gi stedet en opfriskning, om rokering og ikke mindst klargøring til at kunne præsenterer deres julepyntede butik den sidste weekend i november.


Men selv om vi kom uden får "åbningstid" og alt stod for at blive pakket til siden, så bød butikken alligevel på masser af smukke ting - utroligt smukke ting. Masser af stemninger, og masser af luksuriøse og lækre godbidder. Ja butikken er et skatkammer, og de unikke ting står i kø. Jeg indrømmer gerne at jeg sidder klar ved skærmen hver gang der kommer nye varer på deres side, for jeg elsker hvad der er unikt, og der er meget som passer ind i den stil som vi har skabt her hos os.


Der er sådan en magi i sådan et showroom.... den der blanding af eventyr, luksus, det uopnålige og opnålige. Pludselige er Frankrig inden for rækkevidde, selv om jeg ikke selv kan stå op klokken midt nat for at tage på de Fanske loppemarkeder. Jeg skal blot give lidt ekstra for varen, som tak for at disse søde mennesker orker det.


Vi hørte lidt om ideerne om hvordan de ville lave om i rummene - og vi blev helt betaget af hvad de havde i gemmerne til projektet. Det bliver smukt - intet mindre. Vi glæder os til at se det hele når det er færdigt - og måske vi endda når omkring i den julepyntede butik.


Det fine og helt fantastiske glashus herunder er noget ganske særligt. Jeg har set dem før - hos heldige havebloggere, og i et par udenlandske webshops. Men aldrig live som nu hos My Vintage Home. Det er så fint at jeg har tænkt på det siden i lørdags. SUK ... ja sådan går det når man træder inden for sådan et spændende sted.


I dag er det fridag... en fridag med 1000 ting planlagt. Rollingerne skal til deres første udstilling i weekenden, og det kræver en del klargøring. Jeg gætter på at de ikke skal med i haven  i dag - nærmere undere bruseren for at blive smukkeseret. Den sidste 1½ uge har de haft deres "havetøj" på både dag og nat - så nu er det vist tid til at få festtøjet og det vandkæmmet hår fundet frem.


* På glad gensyn *

10 kommentarer:

 1. Hej Susan
  Det var dog et fantastisk sted du viser der - sikke dog en stemning, og selv om det ikke er en ugle de har sat i udstillingen så ser sulen nu også meget klog og intelligent ud med de gamle briller på næsen.
  Jeg kunne nu godt havde tænkt mig at se jeres køb.
  God aften.
  Mange hilsner
  Anita

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anita.
   Ja sulen så super klog ud... sådan på den seje og eksklusive måde ;-)
   Og vores køb.. det kan du se i det forrige indlæg. Det fine lange bord i vores køkken
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Hej Susan, skønt sted med unikke skatte. Spændende at se dine indkøb. Det er vel nok et dejligt hjørne du har fået i køkkenet. Elsker dine billeder både ude og inde, du skaber en særlig stemning hver gang med dine flotte billeder. Mon ikke vi får de trimmede vovser at se, held og lykke med udstillingen. Knus fra Birgith.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Birgith
   Hvor er du sød. Det er dejligt at høre hvordan du hygger dig med at kigge forbi herinde og at du kan li´ hvad du ser på billederne.
   Jo I skal nok få de fine vovser at se... min søde mand var med, og han fik nogle billeder af de to havehjælpere i festtøjet.
   Mon ikke jeg får lavet et indlæg en af dagene.
   Knus fra Susan

   Slet
 3. Uh, hvor er jeg glad for at det showroom ligger så langt borte.... jeg er bange for at jeg ville få hjertesorger ud af at se de smukke ting. Jeg håber at du købte det lille drivhus.... det så så ensomt ud Held og lykke med prinsesserne

  SvarSlet
  Svar
  1. Åhhhh Sussi...... Nej jeg købte sørme ikke det lille drivhus, for mit dankort KUNNE bare ikke trække mere den dag. Men ja det så utroligt ensomt ud, og jeg er sikker at på at det ville elske at bo i vores lille have. Er det ikke dig der er heldig at ha ét der ligner?
   Tak for din hilsen til prinsesserne - det gjorde det godt og festligt ;-)
   Billeder følger
   Mange hilsner Susan

   Slet
 4. Det lyder til at være en vildt spændende butik, der er vildt meget go karma i at bruge tid sådan et sted. :0) pøj pøj med udstillingen, det lyder hyggeligt, og rigtig go weekend. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi.
   ja tak... det var en skøn weekend.
   Hyggeligt og sjovt..... og jeg glæder mig til at vise billeder.
   Ja My Vintage Home er en butik med karma... go karma :-) Håber du får lejlighed til at komme forbi hos dem en dag.... det er en oplevelse.
   mange hilsner fra Susan

   Slet
 5. Det er skønt når man træder ind i en butik som bare har "det"....det man lige går og længes efter/har lyst til.

  Det er et fint lille drivhus - utroligt du kunne lade det stå ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Esther... du må forbi hos My Vintage Home en dag... måske der også gemmer sig noget som du bare ikke kan leve uden :-)
   Ja det var utroligt at det lille drivhus fik lov at blive stående - men min dankort kunne ikke mere den dag. Desværre. Kiggede på det flere gange... men det kom der ikke flere penge på kontoen af *fnis*
   Mange glade hilsner Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.