tirsdag den 27. oktober 2015

Og så forsvandt spisepladsen i køkkenet....

Ja i lørdags forsvandt spisepladsen i vores køkken. Vi har nu haft den i 15-16 år og egentligt ikke rigtig brugt den - så hvorfor skulle vi mon lige begynde på det? Nej - så hellere få nogle af vores andre drømme og ideer ført ud i livet. Vi har drømt om mere bordplads - plads til at sætte fra og plads til at leve det liv vi nu engang gør i køkkenet. 


Ud over bordpladsen så har vi manglet en god siddeplads. En plads hvor jeg kan sidde når jeg kommer hjem fra arbejde og min søde mand er ved at lave maden færdig, og hvor han kan slå rod når jeg kaster mig ud i bageprojekter og andet kokkereren. Vi snakker så godt i køkkenet.... egentligt :-)


Stolen her bor i stuen - men vi kunne jo ikke vente med at se hvordan rummet vil forme sig. Stolen ved bordet er én af stolene som hører til det gamle spisebordssæt - og det bliver derfor forhåbentlig snart solgt. Jagten er derfor gået ind på et par gode stole, så vi kan komme helt på plads. Og jo selvfølgelig...... lampen skal lige flyttes også :-)


Bordet er et helt fantastisk skønt bord fra Frankrig, som jeg fandt hos My Vintage Home. Et gammelt skolebord, hvorfor borpladen også kan vippes op, og der gemmer sig 4 "hemmelige rum" under pladen. Langt og smal som et konsolbord, og med den helt rigtige og smukke farve og patina. Jeg elsker det ♥


My Vintage Home er en ganske særlig og smuk butik. En webbutik, med lækkert showroom i Fredericia. Jeg havde kameraet med da vi hentede bordet, og tænker jeg vil vise billeder derfra i næste indlæg.

* Håber jeres weekend også var rigtig go´ *

11 kommentarer:

 1. Der bliver fint I jeres køkken! Skønt bord! Vi spiser heller aldrig i køkkenet, og jeg tror at lige meget hvor stort et køkken jeg får, vil jeg helst spise i en spisestue. Men jeg ønsker mig et køkken der kan rumme en sofa som man kan sidde i og underholde den der laver mad :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Nana
   Jeg tror det har noget at sige hvor godt man hygger sig. Og spise pladser I køkkenet er tit lidt forsømte. ... vores var en af dem. Næææ magelighed længe leve og lad der komme lidt luksus ind fra sidelinjen.
   Knus susan 😀

   Slet
 2. Glæder mig til billeder fra My Vintage Home..... det er et helt fantastisk bord - waauuww og tillykke med fundet

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Sussi. ... ja det er et skønt bord og et af de særlige fund.
   I morgen kommer der billeder fra My vintage home.
   Knus Susan

   Slet
 3. det ser virkelig hyggeligt ud :) :)

  SvarSlet
 4. Hvor SER det fint ud Susan! Det bord.... sikke en farve! Jeg glæder mig til at se det irl:)
  Og ja, jeg er helt enig -der skal være magelige stole -eller en sofa til køkkenskriveren og til den hurtige kop te:) kh Helle

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Susan.Det ser bare godt ud med dit nye bord.......................og en god stol i køkkenet er da bare et must.
   Også et godt sted at sidde med sin computer.
   Jeg spiser også i stuen.......................det er mest hyggeligt.
   Du må vise rummet igen når i har fundet de rigtige stole.
   Rigtig god aften Knus Jette

   Slet
  2. Kære Helle
   Ja jeg tror bordet er lige i din smag. ... og snart skal vi hygge en hel dag... så får du der at se
   Måske der er nye stole også. ...det håber jeg på.
   Knus

   Slet
  3. Hej Jette
   Ja det er hyggeligt. ..og det ser godt ud.
   Jeg er virkelig glad for det og nu skal der blot findes stole som mangler .
   Billeder. .... selvfølgelig :-)
   Knus

   Slet
 5. Spisepladsen i vores køkken forsvandt også for 15 år siden, da vi alle 5 var blevet så "store", at vi ikke kunne være der længere. Vores hus er fra 41, så det er ikke beregnet til at spise i og slet ikke til samtale. :-)

  Som erstatning fik vi et fint bord, lavet på mål, som vi har været glade for, som opbevaringsplads til forskellige ting og sager, men nu forsvinder det også i forbindelse med renoveringen af vores køkken, som vi er i fuld gang med de indledende øvelser til.

  Det ser meget smukt ud, både bord og lænestol, så jeg er også spændt på at se fortsættelsen.

  Jette/Parttime Perfectionist

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.