lørdag den 2. maj 2015

Vintage og havedrømme

Jeg har en svaghed for vintage, gamle og smukke ting. Ja det umiddelbare generelt tror jeg. Måske derfor er jeg så glad for den gamle jernseng som vi har i haven. Jeg var lykkelig da det endelig lykkedes mig at finde én og endnu mere lykkelig da gode venner tilbød at fragte den hjem til os. 


Den har øjensynlig mange år på bagen, er både slidt og med et par små mangler, og så har den efterhånden også fået lidt rust og patina af at står i vores have. Men den er ærlig i sit udtryk og den er "bare" sig selv.


Den står på havens bedste solplet - og tiltræknings kraften som den har på os er enorm. Her sidder man godt, og her har vi virkelig mange dejlige stunder. Med et flor af klematis bag ryggen, og udsigt over hele haven får havedrømmene frit flow.

9

Allerhelst ville jeg indrette mit hjem og have med ene ting med smuk patina, sjæl og mange år på bagen. Jeg samler alt jeg kan - og skifter ud én efter én, de nye ting når jeg finder én af de gamle og helt rigtige.

Og nu.. nu starter markeds sæsonen sådan for alvor, og vi må på jagt. I dag kunne vi lige nå et smut til marked inden jeg skal møde på arbejde kl 9, og jeg glæder mig.

Det bliver en god og dejlig dag. 

5 kommentarer:

 1. Besøget i din have sidste år har virkelig også fået tanken om en gammel smuk seng i et hjørne af haven til at spire i mig, det giver altså bare en helt speciel stemning! Det skønne selskab af clematis gør jo heller intet dårligt :-)

  SvarSlet
 2. Hej Susan, jeres gamle seng er så smuk og jeg var da også helt skudt i den. Der skal patina til, for ellers bliver det alt for nyt og blankpoleret alt sammen og det går ikke noget at tingene har sjæl.
  Jeg må lige ind på den lå og se om ikke der skulle være en seng til mig :o))
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Hej Susan, du har ret de gamle ting betager kan godt forstå du er skattejæger...håber du fik noget godt Idag..dejlig seng selv har jeg en i min have godt med patina...som din.
  Hilsen Grethe

  SvarSlet
 4. Hei Susan, det var en virkelig herlig jernseng, skjønner godt at det er en yndlingsplass i hagen din! Bare sitte og nyte med klematis som danser rundt...
  Ønsker deg en fin søndag,

  Mange hilsner fra Ida.


  SvarSlet
 5. For en fin jernseng. Den er så flott sammen med klematis!
  Hilsen fra www.pillepalles-byhage.blogspot.de

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.