søndag den 17. maj 2015

Min nye kærlighed i "Duebedet"

Ja så skete det igen - jeg har fået en ny kærlighed. En gammel fontaine fra Frankrig poppede pludselig op på det dersens Facebook, og forelskelsen føltes så ægte at selv min søde mand, forstod at det nok var i kategorien "det fortryder jeg bittert hvis jeg ikke gør det" for mig. Heldigvis var det en forelskelse med muligheder, da den stod i en lille by nær Viborg. Så en lille tur med traileren og en rask handel senere var jeg den lykkelige ejer. 


Den er stor - som i "temmelig stor". Og egentligt også lidt for stor til vores lille have. Men jeg havde flere ideer til hvor den kunne placeres - og én af den skulle nok være den rigtige. Mine søde svigerforældre kom forbi, og med fælles hjælp og kræfter, blev mulighederne testet og vurderet. Den endte i bedet - det gamle "Uglebed". Her virker den ikke for stor og klodset - og den får ikke tingene omkring sig til at virke små og spinkle. Den virker faktisk bare helt perfekt.


Under magnolien står den med opsatsen gemt i alt det grønne. Den falder i med omgivelserne - og er alligevel lidt prangende. Duerne som sidder på kanten er helt helt skønne, og ja nok grunden til at jeg forelskede mig. Lettere rusten og anløben - altså helt perfekt.


I går blev den så fyldt med god jord, og de nøje udvalgte lyngfloks kom endelig på plads. De er helt sarte og fine med deres lyselilla farve, og jeg vidste at de ville være flotte til den rustne farve.


Ja beddet er jo så ikke længerer "uglebedet" - og nok nærmere "Duebedet". Men uglen er allerede tiltænkt en anden plads i haven, så ingen bekymringer dér. 


Jeg ved at det er i nogens øjne er ret fjollet når jeg falder for de gamle, skæve og specielle ting. Men for mig er dét noget unikt, og der er en god fornemmelse og følelse ved at finde, bruge og elske de ting. Ting med patina og en historie at fortælle er meget velkommen her hos os - for vi elsker nemlig historier.

Lige nu leder vi f.eks. efter et gammelt gasbord som vi akut står og mangler i vores have. Har du sådan ét stående så er vi meget interesseret i at høre fra dig.


Tak for jeres søde hilsner og tanker til Lukla og hendes "stiklinger". Hun nuller rundt og ligner én der syntes det er en stor og tung mave hun har, og vi forventer at der snart kommer "småfolk" ♥

*Fortsat god søndag*

12 kommentarer:

 1. Forstår godt at du ble forelsket i denne:)
  Så vakker med sin patina og rust!
  Og jeg må si det er en veldig flott hage dere har, likte så godt ditt forrige innlegg med det skjønne orangeriet:)
  Vakkert og stilfult plantert, love it!

  Ønsker deg en fin ny uke!

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejlig hilsen fra dig Alva.
   Og tak for de søde ord.
   ja vi håber på en fin og dejlig ny uge - med familieforøgelse.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Gosh, hvor er det fint...... og lidt kongelig har man lov til at være. Det ser temmelig godt ud i uglebedet dér :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeps - lidt kongelig det er vi bestemt.
   Mange havehilsner Susan

   Slet
 3. Hvor er den altså smuk Susan:o) du kan være glad for jeg ikke så den først :o) den står jo ganske perfekt der i alt det grønne, med duerne på kanten. Den lille floks har jeg også og den er så skøn, den breder sig meget villigt.
  Det bliver altså så spændende med Lukla's stiklinger :o))
  Stort kram herfra Alma og mig.

  SvarSlet
 4. Det var en lækker sag. Kan godt forstå du faldt for den. Den er perfekt med floks i.

  SvarSlet
 5. Sikke en fin gave at gi sig selv, og den passer bare perfekt ind... :0)

  SvarSlet
 6. Det var dog en helt vidunderlig duefontaine. Den kan jeg bestemt godt forstå skulle flytte hjem i jeres have. Den ville jeg heller ikke have tøvet mange øjeblikke med at købe, den er virkelig unik.
  Kan godt forstå Luklas mave er stor og tung, ih hvor bliver det spændende.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 7. oh this is just so perfect in your beautiful garden.
  Thank you for your wonderful blog.

  Hugs Stína

  SvarSlet
 8. Kære Susan.
  Den er virkelig smuk, den der fontaine. Dejligt når man får en ting, man virkelig er forelsket i.
  Jeg var så heldig at finde en krystal-kiksespand forleden dag til næsten ingen penge. Den blev SÅ fin, da sølvet blev pudset.
  Har du fri i denne uge, eller klarer Lukla selv at føde? Ønsker at det må gå godt.
  Kærlig hilsen Eliane

  SvarSlet
 9. Søde Susan med de himmelblå.

  Tusind tak for al jeres støtte, opbakning og omtale af åben have hos os. Også en stor tak til Jesper fordi han sørgede for en flaskestafet fra Viborg til Løgstrup. Flotte flasker.

  Stort tillykke med det fantastiske fund. Jeg havde også kastet mig frådende over duefontænen. Har jo " noget" med duer. Fontænen passer perfekt hos jer. Krydser fingrer for, at det helt rigtige gasbord snart dukker op.

  Nu er det lige op over med Lukla og jeg venter spændt på det glade budskab her på bloggen. Pøj pøj.

  Knus til jer og hundeguffer til den vordende mor

  SvarSlet
 10. Hej Susan Kan da godt forstå at du ikke kunne lade den skønne fontane stå................den måtte bare ned hjem til jeres dejlige have.
  Og den passer jo lige ind i bedet med skønne lyngfloks til at pynte.
  Og held og lykke med jeres familieforøgelse................håber det hele kommer til at gå godt.Knus Jette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.