lørdag den 22. november 2014

Vintage tøjdyr

Jeg har bare noget med vintage tøjdyr. De er super skønne med alt deres brugspatina, og det er tydeligt at de har været højt skattet og været med på mange eventyr. De har SÅ meget sjæl og charme.


Derfor kunne jeg heller ikke lade være, da vi på Stumpemarkedet så den gamle "gå-hund" ved en af boderne. Den måtte bare med hjem...


Hjemme har vi nemlig i forvejen den gamle hund "Bobby" - til venstre i billedet, og ham er vi særligt glad for. Der er lidt aldersforskel på dem - det ses på designet, men de er begge produceret i Nord Irland af firmaet "Pedigree soft toys", imellem år 1950-1966.  Skabt til at køre på - eller til støtte når børnene skal lære og gå :-)


Den nye hund har det skønneste skæve smil, og hans næsten bare næse vidner om at han vist har fået temmelig mange kys og kram. Og det kan man jo godt forstå :-) Han er stadig god og solid, og han har bestemt mange sjove timer at give af, som legetøj.


Nu har jeg i en uge flyttet lidt rundt på ham..... dog uden at finde det rette sted til ham. Og det er godt nok ærgerligt, for han er virkelig fin. Men jeg må nok hellere erkende at vores hus altså ikke har plads til alle mine fund...... og sælge ham videre til en anden som også sætter pris på gode vintage tøjdyr.

Er der noget for dig med en stilfuld Nord Irsk Herre? Så kan han blive din :-)
Prisen for ham er 500,-

Er du interesseret - så send mig en mail på mail@sherpa.dk
Ellers vil jeg ønske jer en rigtig god og dejlig lørdag aften. Her er stearinlysene tændt, den varme cacao er nydt, og årets første julefrokost venter om  nogle timer.

*SMIL*

4 kommentarer:

 1. Oj, så heldig du var som fikk kjøpt disse gamle fine hundene! Det er sikkert noen som vil kjøpe den irske herren:) Selv skulle jeg gjerne ha gjort det om jeg hadde plassen.

  Ha en fortsatt fin helg!
  Klem fra Jorunn

  SvarSlet
 2. Så fiiiiiiiiiiiiiiin..ville gerne men har heller ikke plads desværre..<3
  De ser ellers så godt ud sammen.

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
 3. sooooo süß!!! danke für die inspirationen!!! einen schönen sonntag wünscht angie

  SvarSlet
 4. De er bare så fine

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.