søndag den 30. november 2014

1. søndag i advent

Rigtig glædelig 1. søndag i advent til jer alle

Så blev "juleriet" sådan officielt sat i gang, og vi kan tillade os at tænke  på julegaver og nynne julesange uden at blive anset for småtosset (sangene) eller ude i aaaaalt for god tid (gaverne).
Nu er det nærmest et must at være i julehumør..... og så er det jo heldigt at jeg kan sige "det er jeg".


Jeg brugte min fridag i torsdags på at finde julekassen frem, og selv om det slet ikke var dér jeg skulle ha pyntet op... så blev det sådan. Kender I det? Dagen former sig selv nogen gange... og min dag var bare rigtig go. Lukla og jeg sang og dansede i stuen, imens vi pyntede op -  og lidt efter lidt så kom juleånden til os. Det var en skøn dag.


I dag har vi været i haven. Meget atypisk for mig, for der var pivkoldt og blæsende. Men da nattefrosten jo kommer snigende, så var det vist på tide at få sat vores blomsterløg. Ja vi skal jo ikke høre for at være hurtigt ude her....  men der har bare ikke været tid og energi før nu. Det var nu bare en lille portion vi skulle ha sat.... omkring 360.... og det var egentligt ret hurtigt gjort. Bagefter kunne vi nyde en go kop the i Orangeriet - og jeg kunne samle tankerne om at få de sidste vinterarrengementer på plads i haven. Mangler blot lige lidt mere gran og mos - og så er jeg færdig.


Jeg glæder mig til at vise jer alt "juleriet" - og derfor laver jeg igen i år en lille julekalender her på bloggen. Det er 3. år jeg gør det - og mon det så ikke snart fortjener det meget juleagtige udtryk "tradition". Jeg hygger mig ihvertfald med det - og håber også at I gør. 

****


Vi ses i morgen....  til den første "låge" i min julekalender.

7 kommentarer:

 1. Din adventskrans er smuk. Enkel og elegant! Hos mig kommer pynten kun langsomt frem. Men jeg har lavet adventskrans og tændt et juleduftlys, så julestemningen begynder at indfinde sig også her :-)

  SvarSlet
 2. Kære Susan!
  Så fint! Godt du fik løgene i jorden nu -det er jo tids nok:)

  Jeg har lige bagt "husarknapper" delikat lille småkage med paradisæblegelé, så nu kan vi smide os i sofaen og tænde det første lys.
  vi ses på næste søndag
  kærligst Helle

  SvarSlet
 3. Åh hvor lyder det spændende med julekalender til alle os læsere. Glæder mig allerede helt vild.
  Jule knus fra Heike

  SvarSlet
 4. Meget smukt adventsdekoration du har lavet, det bliver hyggeligt at følge med i din julekalender. God førte advent.

  SvarSlet
 5. Smuk og enkel adventsdekoration. Jeg glæder mig til din julekalender, det har hyggeligt og inspirerende af følge med de andre år :-)

  SvarSlet
 6. Imponerende du kom i haven i kulden! Glæder mig til at følge dig i december-udgaven af bloggen.

  SvarSlet
 7. Hej Susan.Synes rigtig godt om dit fad med pynt...............utroligt hvad man kan bruge et fad til.
  Dejligt at du lige nåede at lægge alle dine løg før frosten sætter ind.
  Glæder mig til din julekalender.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.