lørdag den 15. november 2014

Det er en dejlig dag..... Lopper, hygge og varm cacao.

I bedste Ole Henriksen stil sagde jeg til mig selv i morges - "Det bliver en go´ dag i  dag". Og ud over at det altså er helt rigtig, at man bliver i godt humør af at dyrke det - så var det ganske sandt. Det er en go´ dag..... og den er slet ikke slut endnu. 


Vi har været på marked har vi. Bare os to - min søde mand og jeg. Tasken var pakket med både målebånd, opdaterede "jagt-lister" og madpakke, og så bare afsted til en god dag. Vi elsker at gå på skattejagt i alle boderne, og jeg er vild med den der følelse jeg får når vi finder det helt rigtige.

Og vi fandt virkelig nogle gode skatte i dag. Den mest perfekte lille taburet som skal bruges til natbord i gæsteværelset var det største fund. Den er såååå fin, og jeg glæder mig til vi også finder lampen som skal stå derpå. Billeder følger... når den lige kommer på plads.


Jeg forelskede mig også i denne gamle russiske glaskugle. Den har et lidt grønt skær, og er super fin og elegant. Og så passer den jo perfekt sammen med den gamle "Barn-star" som jeg fandt i den samme bod. Jeg vidste med det samme hvor de to ting skal julepynte.


Denne herlige fætter kom også med hjem. Gammel og slidt - og heeeelt uimodståelig. Ja - jeg har jo allerede én fra måske samme familie, nemlig hunden Sophie, men nogen gange kan jeg jo ikke lade være. Den er både krøllet og skæv, men usandsynlig charmerende. Vi fandt også et familiemedlem til vores anden gamle legetøjshund Bobby - hende må I se en af dagene, når jeg kan får hende fotograferet.


Og ellers ved I jo - jeg er vild med flot gammelt glas. Gerne lidt "beskeden" i sit udtryk, og gerne noget som vil gøre sig godt i mine opstillinger. Så den gamle glasflaske - som øjensynligt er en romflaske, og den gamle glaskugle. De måtte jo med hjem.
Så tasken var tung inden vi nåede ud til bilen igen - ligesom min søde mand havde fået "lange arme" efter at bære både taburet og den store hund på hjul. Men sådan noget betyder ingen ting - for det var jo guld vi havde fundet.


Nu sidder vi med fusserne oppe, stearinlysenes skær fylder stuerne og vi skal snart have varm cacao med flødeskum. Råhygge som jeg elsker det. I morgen venter endnu en fantastisk dag... og vi skal på juletur. Jeg glæder mig.


Og så er der kun én lille bitte ting jeg lige må fortælle jer....... for jeg har sommerfugle i maven :-) 

Kan I huske at vi sidste år i december havde besøg af fotojournalist Jytte Boch? Hun havde lyst til at fotograferer og fortælle om vores julepyntede hjem - og det blev der nogle skønne billeder ud af. Billeder og historie blev solgt ret hurtigt, men først nu ved vi at den også bliver bragt i bladet. Så har du lyst til at kigge med, så skal du kigge i ugebladet SØNDAG, som udkommer på mandag.
Det er specielt og der er gang i sommerfuglene - men det er altså også lidt spændende.
*NU SKAL VI HA VARM CACAO*

20 kommentarer:

 1. Sikke nogen dejlige sager du har fundet :-) og en hund på hjul????
  Og selvfølgelig er jeg nysgerrig nok til at købe Søndag på mandag - hi hi

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja - legehunde kommer nogen gange med hjul :-) Jeg viser de to "hjulben" en af dagene. Søndag... ja ved du hvad. Vi har fået et eksemplar i dag. Tilsendt så vi kan smugkigge. Det ser godt ud.. men er lidt underligt :-)
   Mange hilsner Susan

   Slet
 2. Det var nogen lækre ting I har fundet..og de søde hunde kan man ikke få for mange af..;-)
  Flot farve på den skønne Barn Star..<3
  Jeg har et lysegråt senge tæppe hvor der er trykt..Today will be a good day..og jeg må jo smile lidt hver gang jeg lægger det på..<3

  Knus fra Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kunne heller ikke stå for stjernen Lisbeth...den er ikke så stor og nem at passe ind - og så er farven rigtig fin. Den passer perfekt.....
   Today will be af good day.......sikke en smuk måde at starter dagen på.
   KNUS

   Slet
 3. Fine ting. Jeg er mest vild med den lille hund :-) Ja, det må blive spændende at se jeres eget hjem i Søndag på mandag! Vores hjem kommer vist nok i et magasin til foråret, men, som du også skriver, man må hellere være helt sikker, inden man fortæller det vidt og bredt. God søndag til jer!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja Nana.... Tiden er jo spurtet afsted siden journalisten var på besøg i december sidste år. Og pludselig er det nu..... Min søde mand lod beskeden falde 2 inden vi skulle sove " iøvrigt..... artiklen kommer i bladet i næste uge..... go´ nat skat"
   Det sagde "pling"- og så var jeg vågen. Og så kunne jeg ellers ligge dér og spekulerer... og sommerfuglene fløj derud af.
   Men bare rolig....jeg har sovet godt side... det var bare dén nat :-)
   Spændende med jeres artikel...... jeg venter spændt :-)
   KNUS

   Slet
 4. Hej Susan,
  Skønne ting I har fundet. Særligt stjernen, som jeg også har ledt efter. Dog må min gerne være midnatsblå! Men det er jo ikke let...
  Dejligt, at I hygger jer i denne tid - det trænger vi også til. Indendørshygge med benene oppe.
  Min mor læser Søndag hver uge, så jeg læser selvfølgelig med! Rigtig spændende, og jeg kan godt forstå at du har sommerfugle i maven. Hele to gange har et filmhold troppet op her på adressen med store kameraer, journalist, forberedte spørgsmål og alverdens ting. Men det er der aldrig blevet noget ud af! Sådan er branchen åbenbart, men skægt er det.
  Rigtig god tur i morgen! Jeg skal selv til Julemarked på Egeskov Slot med min mor :-)
  Kh Mathias

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Mathias.
   Håber du kan finde sådan en flot blå stjerne. De er smukke, og i de rigtige omgivelser så bliver de ganske særlige. Du ville helt sikkert kunne trylle med sådan en.
   Ja - inden dørs hygge er godt. Jeg mangler lige lidt oprydning i haven - men det må vente til en dag med tørvejr. Lige nu "bygger jeg rede".. og gør klar til vinteren og julen.
   Ja jeg tror den dér medie brance er ret flyvsk..de vil så gerne..det hele.. men får hele tiden nye indput. Jeg håber en dag de kommer forbi hos dig, og så også vil bruge det... jeg ved at din have og din kreative sjæl vil være god inspiration for mange af os.
   Det har været en go søndag - det skal jeg nok fortælle mere om.
   Håber I havde en skøn tur til Egeskov Slot.
   Mange hilsner
   Susan

   Slet
 5. Sikke nogle fine ting, du har fundet :-) - Dejlige og livsbekræftende fotos, du viser. Man kan fornemme din glæde helt her ude bag skærmen. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Bente. Hvor er det dejligt... er kun glad for at kunne sprede lidt glæde ud. Glæde er go energi.
   Knus Susan

   Slet
 6. Hvor dejligt Susan. Elsker at læse dine dejlige indlæg. Du er så positiv og tilfreds, lidt ala Ole faktisk. Bare knap så vild:-)
  Den glaskogle er bare smuk. Glæder mig til at se skamlen.
  Jeg har ofte tænkt over, hvor I finder alle de skønne loppemarkeder?
  Kh Lotte

  SvarSlet
  Svar
  1. Det må jeg sige Lotte :-) Det er da noget af en kompliment at blive sammenlignet med Ole. Glæde og positivitet er nogen gange lidt glemt... og jeg tror på at et positivt livssyn vil gøre alle godt.
   Loppemarkederne..... ja efterhånden har vi fundet nogle stykker, men jeg vil anbefale dig at tjekke "markedskalenderen". Her kan du søge på områder og datoer - og der er mange flere end man lige tror. Skal vi på tur eller ophold i en bestemt del af landet - så tjekker vi altid hvad markeder der også er.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 7. Det lyder som om i har haft en helt igennem fantastisk dag. Der er ikke noget bedre end at tage det med to, slentre igennem lopperne, og bare hygge sig.
  Sikke nogen skønne ting i har fundet, glæder mig til at se anden del med resten af dem .
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg elsker markeder..... det er nemlig fantastisk hyggeligt.
   De sidste fund skal nok komme "frem i lyset" - mangler dog liiiige dagslyset så jeg kan ta´ et par billeder.
   Knus

   Slet
 8. Det lyder til at have været en dejlig dag, tillykke med de nye indkøb. Du er altså bare så god til at spotte de fine ting og få lavet nogle lækre opstillinger.
  Rigtig god Søndag til jer
  Kh LInda

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Linda.
   Tak skal du ha´ :-)
   Jeg har øvet mig længe... dét der med at spotte :-) Ja også opstillingerne :-)
   Håber også du har haft en skøn søndag.
   Knus Susan

   Slet
 9. Godaften Susan.Jeg elsker også at gå på loppemarkeder..............men har da snart ikke plads til mere her i vores lille hus.
  Men skønne ting i fik med jer hjem..................dejligt at i kan være fælles om det.
  Jeg er spændt på at læse Søndag i morgen..................køber det hver uge.
  Rigtig god aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jette.
   Jamen så er der jo kun en ting at gøre.... du må have dig et større hus, eller rydde lidt op i det du har :-) Det er ikke nemt.... ( I KNOW )... men hvis man kan bytte sine gode ting ud med noget der er endnu bedre.. så er der noget ved at gå på jagt :-)
   Også god aften til dig
   Knus

   Slet
 10. Hvor lyder det bare til at have været en helt fantastisk weekend, hold op nogle skønne køb. :-) Jeg køber normalt ikke det ugeblad, men købes i morgen det skal det.. :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det har været en skøøøøøøn weekend :-)
   Og ja - det var nogle helt fantastiske køb. Gode fund ud over det sædvanlige faktisk.
   God fornøjelse med læsningen... håber ikke du bliver skuffet ;-)
   Knus Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.