mandag den 29. september 2014

Røde jordbær....

Vi har røde jordbær i vores "hængende have" :-) 


Ja vist har vi stadig et lille bær i ny og næ - med det er særligt de røde blande på planterne som virkelig fanger mig for tiden.


De er så smukke - og jeg syntes aldrig jeg har set dem sådan før.  Måske for at jordbær jo plejer at gemme sig ved jorden? Eller så er det bare alt for mange år siden jeg har studeret jordbærplanterne sidst - hvis jeg da nogensinde har gjort det :-)


Da jeg så hvor smukke de står lige nu, så slog det mig..... Sikke en stor succes det har været. Terrassen har fået et helt andet liv efter at der er kommet "grønt" på muren også, bærene har været til stor glæde for både os og fuglene - og ja vi har faktisk nydt at kunne se fuglene på helt tæt hold når de har hygget sig med bærene. Det var ikke planen at vi ville dele, men hvem kan sige nej til de små spurveunger? Jeg kunne ikke :-) Og nu den smukke røde farve.... det er jo perfekt.


Søndagen bød på en lille tur i haven..... Det var skønt at lukke øjnene i 2 minutter og nyde solens stråler, og det var skønt at få høstet det lange og våde græs. Lidt men godt - og nok til at få mig til at glæde mig ekstra meget til min weekend  starter torsdag aften. 


*Fortsat god dag til jer*

7 kommentarer:

 1. Hej Susan.Ja !!! jordbær får de smukkeste efterårsfarver................har selv et par kasser der hænger ud fra mit potteskur.
  Vejret har bare været fantastisk de sidste dage.....................og har fået lavet vores bed færdigt i dag.
  Men nød da også en dejlig pause i en god stol..
  Rigtig god aften til dig Knus Jette

  SvarSlet
 2. Her til eftermiddag har jordbærplanterne sikkert også skinnet smukt rødt i det fantastiske solskinsvejr.

  SvarSlet
 3. Hvor er de lekker, både blomst og blad i alle sine fargetoner! Ha en god uke.

  SvarSlet
 4. Ja, hvor er de vakre både blomster og blader i sine fargetoner. Ha en god kveld.

  SvarSlet
 5. Hvor er de flotte de røde jordbærblomster - det må være en anden art end mine lyserøde jordbærblomster, for mine bærer næsten ikke frugt - det gør nu heller ikke noget - jeg har dem jo for de kønne lyserøde blomster.

  SvarSlet
 6. Kære Susan.
  Hvor er dine jordbær smukke. Jeg har Googlet dem og ser at det er en ny slags skovjordbær til ampler. Det vidste jeg ikke man kunne få. Det er pragtfulde farver både på blomster og blade.
  Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
 7. Dem har vi også her, og flere steder, de er fine, et af stederne har de også frit fald, dog ikke så meget som dine, men det er en nydelse alligevel. Vi har også de små skovjordbær med små blade, de dufter helt fantastisk, og smager himmelsk:-)
  Kender godt det der med at pludselig opdager man noget, og undres over hvorfor har jeg ikke set det før...
  Ha en dejlig dag Susan
  kram

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.