lørdag den 27. september 2014

Snart er september slut


Tænk engang - så er september også snart slut. Jeg forstår ikke helt hvor den er blevet af, men sandheden er at kalenderen i dag siger d. 27......og snart starter efteråret sådan for alvor.


Haven har passet sig selv lidt i denne måned.  Alt ser sådan lidt vildt ud, og alt trænger til en kærlig hånd. Men alligevel så er der skønt derude, og jeg nyder at gå på rov i blomsterbedene med min blomstersaks og jeg nyder at se hvor frodigt alting stadig er.


Måske der er lige vel fugtig nok til at sådan rigtig nyder at gå rundt derude, men omvendt så er det noget helt særligt at kunne se dug i spindelvævene hele dagen lang.  Det er da virkelig smukt. Hr. Edderkop  var ikke at se.. men han er en dygtig arkitekt :-)


Og se så lige min nyeste "godbid". Den stod og kaldte på mig blandt uendeligt meget andet fantastisk i samme stil... men denne.. den måtte jeg bare eje. Den gør sig også bedst i det fugtige vejr. Det smukke grønne mos er så fint når det er fugtigt, men omvendt lidt kedeligt når det er tørt. Den skal pryde have eller vores veranda her i vinteren, og jeg glæder mig til at skulle bruge den i mine arrangementer. 


Håber på godt vejr, og god energi i morgen... for så tror jeg,  jeg vil ud og nyde haven lidt - iført have  handsker :-)

*FORTSAT GOD OG GLAD WEEKEND*

8 kommentarer:

 1. Dejlige sensommer billeder fra din have, og tillykke med dit seneste fund :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha´ Vivi.
   Skøn weekend til dig
   Hilsen Susan

   Slet
 2. Også rigtig god weekend til dig - og fine fotos, du viser. - Fin krukke med patina! - Glæder mig til at se den brugt i dine arrangementer :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Bente.
   Ja du kan tro jeg også glæder mig til krukken... skal lige bestemme om jeg nænner at sætte noget i den. For så kan man jo ikke se mosset inden i den. Ja - lidt nørd er man vel.
   mange havehilsner Susan

   Slet
 3. Der er faktisk stadig skønt ude i haven, dog af og til i "rette påklædning". Fint trug, det passer godt ind hos dig.
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja sikke en dag vi har haft i dag..... Den har være super flot- og lun. Desværre kom jeg lidt sent ud, men planerne kom lige til at rumme en "hundevask" i stedet. Og det er også vigtigt.
   Mange hilsner Susan

   Slet
 4. En meget rammende beskrivelse af september, jeg plejer at kalde det pittoresk forfald, indtil oktober hvor det bare er forfald. Jeg elsker haven i september, hver en solskinsdag tager jeg ind som var det den sidste. Skønt lys du har fanget.
  kærligst

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henrik. Tak for din skønne kommentar... Ja når vi når oktober, så er det tit bare forfald. En stille stund med lukkede øjne og snuden op mod solen blev det også til idag... det var dejligt.
   Mange havehilsner Susan

   Slet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.