tirsdag den 16. september 2014

Smukke september

Sensommeren er altså virkelig flot i vores have. Farverne er ved at blive brændte og blomsterne som alle er i de samme farver, ændre sig virkelig med ynde.


Det er svært ikke at have lyst til at lave buketter... Buketter til både haven, Orangeriet og stuerne. Særligt dem i stuerne giver følelsen af luksus syntes jeg.... for det er da en luksus at kunne forsyne sig i sine egne bede.


Særligt følelsen som formiddagene i haven giver er noget særligt.... det lave lys, duggen og stemingen er helt speciel. Og blomsterne ligner nogle som har fået det smukkeste lag af små "diamanter" drysset ud over sig.


Nogle af blomsterne har vi mange af - Verbena f.eks. Men Dahlia er bare ikke rigtig lykkedes for os i år. Næste år må jeg have nogle flere - og jeg må forsøge at gøre det bedre. For dem som pryder haven er SÅ fine, og helt helt uundværlige syntes jeg.Heldigvis bliver denne uge også lun og solen har lovet at kigge forbi. Sådan er september nu bedst - mild og lun... som en forlængelse af sommeren som vi helst ikke vil slippe. 


*SMIL TIL VERDEN - SÅ SMILER DEN TIL DIG*

5 kommentarer:

 1. I have so enjoyed seeing your garden through the summer-- and I am inspired how your late summer- early fall garden has so many flowers to make those beautiful bouquets-- what a bounty in and of itself-- nice to see you have sunshine too! We do here on the westcoast of Canada- we've been lucky and I've spent every spare moment in the garden because I know that the weather will change eventually- but I'm enjoying it while it lasts!
  Lise-Lotte
  partygreen.ca

  SvarSlet
 2. Sensommeren er en fantastisk tid, og de blomster der stadig er, er højt skattet. Fin buket og dejligt kig ud over jeres septemberhave.

  SvarSlet
 3. Hej Susan,
  Du skal ikke være ked af dine georginer, mine vil heller ikke! Enkelte har blot fået få blomster, og andre har slet ikke villet. Underligt, tænkte jeg, lige indtil jeg blev spurgt om jeg havde husket at gøde dem. Næh! Det havde jeg faktisk glemt. Nu ved jeg hvorfor, og må hellere huske gødningen næste år :-)
  Skøn buket du har kreeret, og du har helt ret i , at det er en stor luksus at kunne forsyne sig i egen have.
  Hav det rigtig dejligt,
  Kh Mathias

  SvarSlet
 4. Kære Susan.

  September, når den er smukkest. Jeg holder også utroligt meget af denne måned. Det er med at komme ud og få tanket noget sol og haveglæde inden efterårsmørket tager over. En tidlig morgentur i haven med duggede diamanter både på planter og utallige edderkoppespind, giver morgenstunden et helt fortryllet skær. Det bløde, diffuse, flimrende lys, de lange skygger og alle blomsters meget intense glød her lige før tæppefald er et helt under, at være vidne til.

  Hvor er det smukke billeder, du har taget. Ja, det er en stor rigdom, at kunne gå ud og plukke en buket. Det er bare med at plukke løs her i efteråret.

  Knus og kærlige tanker

  SvarSlet
 5. wunderschöne blumen!!! aich ihre dekoration gefällt mir!!! liebe grüße von angie aus deutschland

  SvarSlet

Bemærk! Kun medlemmer af denne blog kan sende kommentarer.